Καλησπερα στην ομαδα.
Ειμαι με μια γυναικα που ειναι 15 χρονια μεγαλυτερη. Για εμενα σημαινε-σημαινει παρα πολλα και βλεπω και το ιδιο απο την πλευρα της. Οτι αν δεν υπηρχε αυτη η διαφορα θα ειμασταν πανω απο 100% μαζι μεχρι το τελος. Ειμαστε μαζι ενα χρονο κοντα. Απο πριν γινουμε ζευγαρι ειχε ενα προβλημα σοβαρο μεσα στην οικογενεια της και παρολα αυτα βγαιναμε ξεροντας και οι δυο τι νοιωθουμε. Εγω μενω στο εξωτερικο και για τα επομενα 2 χρονια θα ειναι ετσι. Το τελυταιο δημινο υπηρχαν συνεχεια εντασεις και χωρισμοι για διαφορα θεματα. Απο την μερια της λεει πως δεν εννοουσε ποτε να χωρισουμε(ενω εκεινη το πεταγε παντα μπροστα). Στους τσακωμους τους τελευταιους ομως μου ειχε κρυψει κατι σοβαρο που της συνεβαινε για να μην με ανησυχει. Επειδη ηταν πολυ εντονοι οι τσακωμοι εγω ειχα αρχισει να κουραζομουν γιατι σε αυτο το διαστημα δεν την ενοιωθα διπλα μου ενω εχασα 2 δικα μου πολυ κοντινα προσωπα. Για να ξεχαστω ξεκινησα να μιλαω με διαφορες κοπελες στην ηλικια μου(20 χρονων). Τωρα γυρναω στην ελλαδα για ενα μηνα και ενω απο την πλευρα της βλεπω τρομερη διαθεση να ειμαστε μαζι, εχει παραδεκτει ολα της τα λαθη και ειναι πολυ στεναχωρημενη με το ενδεχομενο αντιο βρισκομαι σε ενα πολυ σοβαρο διλλημα. Να πω το αντιο και να προσπαθησω να μεινω μακρια της βρισκοντας κατι στην ηλικια μου το οποιο δεν θα εχει το ιδιο συναισθημα, ή παρα την ηλικια κυριως μπορουν να διορθωθουν πολλα πραγματα;
Υγ.1. Τους τελευταιους 2 μηνες εχει χαθει πολυ και η επικοινωνια λογο των προβληματων..
Υγ.2. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που θα αφιερωσετε οσοι αντεξατε να το διαβασετε ολο.