Αϋπνια,απωδιοργανομενο μυαλο,εσωτερικος διαλογος.
Γεια σας,εχω γραψει αρκετες φορες και αλλη μια ειναι αυτη..εχω τελειως αποδιοργανομενες σκεψεις..νιωθω πως ειμαι αλλου ποια..μιλαω με τον εαυτο μου.μιλαω και απανταω σε αυτα που θα ηθελα να απαντησω η τωρα η και στο παρελθον..καθε μερα ειμαι στο κρεββατι..γιατι δεν εχω νοημα στην ζωη μου..εχω κανει και καποιες καταχρησεις παλαιοτερα αλλα τωρα κανω καταχρησει φαρμακων,απο το κακο στο χειροτερο...ουτε καλους φιλους εχω να με στηριξουν σε ολο αυτο το πραγμα το δυσβασταχτο που ειναι να χανεις τον νου σου..εχω κουρασει το μυαλο μου με πολλα πραγματα και καταστασεις του παρελθοντος..νιωθω μεγαλη πιεση μεσα μου.καθε μερα σκευτομαι πως ημουν και πως ειμαι και αυτο γιατι ημουν πολυ καλα..με τις γυναικες μου με τις παρεες μου πολυ νορμαλ και ομορφος.Εχω χασει την ψυχραιμια μου ρε παιδια..με πειραζει πολυ στο οτι εχω χασει εμενα τελικα...καθε απογευμα ξεσπαω και θελω να παω σε καποιο νοσοκομειο να τελιωνει η κατασταση και να φυγω απο την μεση να ξεμπερδευω με εμενα να μην κουραζω και τους γυρω μου γιατι ειναι γολγοθας και κανονικη σταυρωση που οδηγει μονο στον θανατο και στο χαος..θελω να κοιμαμαι συνεχεια ,δεν εχω ενδια
φεροντα και ελπιδα..δεν ξερω αν θα γινω παλυ ο παλιος υγειης ανθρωπος με τις κοπελες του,με ορεξη για ζωη..μονο το χαος επικρατει στο μυαλο μου με διαφορα πραγματα,ενταση και μαυριλα στην καρδια.Δεν υσηχαζω με τιποτα ημουν μια χαρα ομορφος και με ολα μου.Εχω παρει απο τα φαρμακα 40 κιλα και ειμαι ακομα πιο αποδιοργανομενος..εχω αρχησει να πιστευω πως πρεπει να φυγω ..νιωθω οτι τιποτα δεν μπορει να με στηρηξει σε ολο αυτο και να με ελαφρυνει.πειτε μου κατι..