το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Γεια σου Μίκε, να ξέρεις θέλω πως μιλάω μαζί σου παρά που διαφωνούμε όχι για να φανώ μάγκας ούτε ότι τα ξέρω απλά για προβάλω κάποια πράγματα. Αρχικά και συ έχεις πει πως τη μειώνουν οπότε με προβληματίζει γιατί δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που με ρωτάς
Τα άτυπα αντιψυχωσικά πηγαίνουν κυρίος στο 5-ht2 και δεν αφήνουν τα κυταρα να κάνουν σύναψη και να εκρίνοθν σεροτονίνη. Τα έχω διαβάσει παντού και παντού αυτά λένε είναι τι κάνει το φάρμακο. Αν θες και διαβαζεις αγγλικα να σου δωσω και ενα σιτε που μπορεις να βρεις πολλά πράγματα πως δουλεύουν σα μελέτες.
Εμείς οι ασθενείς όμως τι πρέπει να κάνουμε τελικά; Όταν ο γιατρός χορηγήσει ένα τέτοιο φάρμακο; Προφανώς έκρινε πτι αυτό μας είναι αναγκαίο. Τι προτείνετε;
Καταλαβαίνω τι λες. Περασα χρόνια ολόκληρα κατά των φαρμάκων. Κάνω ψυχοθεραπεία μόνο αλλά έφτασα στο σημείο της αυτοκτονίας και τότε μου είπε να πάρω λαντοζ. Κι επειδή η κατάσταση χειροτερεύει ο γιατρός ατο νοσοκομείο πρότεινε το ζιπρεξα.
Όπως ειπα και σε άλλο θέμα, θα πάω και σε τρίτο ψυχίατρο.
Έχω κουραστεί πια...
Ποσο χρονων εισαι, εχεις τελειωσει σχολειο; Ρωταω κανονικα δεν ειρωνευομαι να δω πως να στα εξηγησω.
Αγγλικα ξέρεις να διαβαζεις;