Προβλημα αλκοολισμου με τον ανδρα μου
Καλησπερα σας! Εχω ενα θεμα.με τον ανδρα μου.Το προβλημα ειναι το ποτο.Ειναι καλος,εργατικος πολυ κτλ αλλα οταν πινει αλλαζει.Κανει αλλοκοτα πραγματα και για εμενα επικινδυνα.Παλια επινε,αλλα.σε λογικο πλαισιο,οταν ειμαστε εξω κτλ.Τιποτα το ιδιαιτερο.Απλα 2 φορες τα ειχε βγαλει&δεν εδωσα σημασια μιας και ηταν κουρασμενος...Λιγο πριν ερθουμε στο εξωτερικο,ομως,αλλαξε,και αρχισε να πινει πολυ.Ειδιαιτερα στην δουλεια του στην Ελλαδα,οι συνεργατες του επιναν πολυ&στο τελος εβγαιναν ολοι μαζι.Οποτε καταλαβαινετε...Εδω αν δεν κατεβαζε μισο καφασι μπυρες(11/12) δεν ησυχαζε...Τοτε αρχιζα να του φωναζω&να τον απειλω οτι θα τον αφησω...Αλλα δυστυχως δεν επιασε.Τον μαλωνα συνεχεια.Του ελεγα οτι δεν μου αρεσει αυτο,ουτε η ζωη μου ετσι.Ματαια.Αρχιζε να τα βγαζει επειτα απο τοσες μπυρες.Ξαφνικα ηθελε να πηγαινει βολτα με η χωρις αυτοκινητο εξω,4 ωρα την νυχτα κτλ.Τσακονωμασταν.Του επερνα τα κλειδια βεβαια.Γινοταν του κουτρουλη ο γαμος.Την επομενη ηταν πουλακι.Εδω και 1.5 χρονο το ειχε κοψει καθως ο γιατρος του ειπε οτι ηταν στο οριο.Πλεον πινει μπυρες χωρις αλκοολ.Αλλα δυστυχως στην δουλεια του εδω,οι περισσοτεροι πινουν σαν νεροφιδες&σιγα σιγα ξαναρχισε που και που.Μονο που τωρα γινεται απροβλεπτος.Σημερα,τα νευρα μου,ηταν πολλα.Τον απειλησα οτι αυτη την φορα θα φυγω&οτι τα χαλασε ολα.Τον λυπαμαι αλλα νιωθω οτι χανω τον ευατο μου.Δεν παραδεχεται οτι εχει προβλημα.Μοναχα λεει οτι αφου δεν ειμαι βιαιος,γιατι με μαλωνεις..Καθε φορα που ειμαστε εξω,αγχονομαι&φοβαμαι μην παρεκτραπει.Νιωθω τοσο πιεσμενη.Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.