Εμβοές, δυσκαμψία αυχένος κα
Οταν τέλειωσα τη θεραπεία με ένα ισχυρό αντιβιοτικό άρχισα να γίνομαι πολύ νευρική με αποτέλεσμα να έχω τρομερά ξεσπάσματα και μεγάλο εκνευρισμό.
Ανέβηκε η πιεσή μου (11-16) και άρχισε ένα δυνατό βουητό (σα σειρήνα) στο αριστερό αυτί μου. Επίσης είχα πόνο στον αριστερό ώμο-χέρι, δυσκαμψία αυχένα, θολωμένη όραση, αστάθεια και αδυναμία συγκέντρωσης προσοχής και κατανόησης λόγου. Στο γιατρό πήγα για το αυτί που ήταν (και είναι δυστυχώς) το πιο έντονο σύμπτωμα. Εκανα όλες τις εξετάσεις (αξονική εγκεφάλου, τρίπλεξ καρωτίδων, ακτίνες αυχένος) και δεν είχα τίποτα σοβαρό παρα μόνο αυχενικό. Αφού πέρασα απο ΟΡΥΛΑ, ορθοπαιδικό κατέληξα σε νευρολόγο που μου είπε ότι το πρόβλημα είναι νευρολογικό και δε χρειζομαι αυχενικό κολάρο ή φυσιοθεραπιες.
Ο νευρολόγος μου έδωσε στην αρχή vastarel και atarax και στη συνέχεια antivom και atarax. Τη θεραπεία μου την κρατάει μόνο για 15 μέρες και τώρα θέλει να μου δώσει αντικαταθλιπτική αγωγή.
Εγώ φοβάμαι γιατί έχω βελτιωθεί με αυτή τη θεραπεία και το μόνο που μου έμεινε είναι η εμβοή και η δυσκαμψία στον αυχένα-αριστερό ώμο.Ψυχολογικά προβλήματα ή προβληματισμούς δεν είχα ούτε έχω. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσω για μήνες το συνδιασμό antivom και atarax για αυτό θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ότι τα παραπάνω φάρμακα και ειδικά το atarax θα αποβεί επικύνδυνο για μακροχρόνια λήψη. Τώρα δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να πάρω από τώρα αντικαταθλιπτικά. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τα ως άνω φάρμακα ή έχει παρόμοια εμπειρία ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ