Originally Posted by
lloullou00
Καλησπέρα. Ο γιος μου είναι 8,5 χρόνων. Έχω παρατηρήσει κατά καιρούς ότι έχει περιέργεια για γυναικεία πράγματα όπως π. χ. τα διάφορα που φοράω στο χέρι, ένα σκουλαρίκι με σταυρουδακι. Κάποτε με είδε που έβαζα ρουζ κ είπε μου βάζεις κι εμένα? Του εξήγησα ότι είναι για γυναίκες αυτά. Το καλοκαίρι πήρε ένα σκουλαρίκι της γιαγιάς του κ το έβαλε στο αυτί. Όταν ρώτησα μετά το καλοκαίρι παιδοψυχιατρο για αυτά είπε ότι δεν είναι λόγοι ανησυχίας.. Παρολαυτα όλο και κάτι με προβληματίζει κ με χαλάει. Είτε γιατί μπορεί να φορέσει κάτι μποτάκια που έχω να περπατήσει, είτε γιατί δεν του αρέσει η μπάλα γενικότερα... Σήμερα έγινε κάτι που με έκανε χάλια. Στο συρτάρι που βαζω τα εσώρουχα μου είδα ότι ένα σουτιέν είχε αλλάξει θέση, κ το ξέρω γιατί πριν καμιά ώρα το είχα δει αλλου, όταν άνοιξα το συρτάρι. Τωρα τι έγινε, το σκαλιξε, το φόρεσε, τι από όλα δεν ξέρω. Απλά το είδα από αριστερά δεξιά. Έχω γίνει χάλια. Να ενημερωσω ότι πάσχω από ιψδ κ σε όποιες φίλες το είπα μου λένε ότι υπερβάλλω. Πείτε μου ρε παιδιά τι γίνεται. Κ δε λέω είναι παιδί μου ο, τι κ να είναι, αλλά τζάμπα αγχώνομαι? Έχω σκοπό να μιλήσω ξανά με την παιδοψυχιατρο.. Πονάω πολύ. Όλη μέρα έκλαιγα κρυφά.