μηπως εχω μπει friendzone ?
καλησπερα!! λοιπον ενα παιδι που γνωρισα προσφατα μεσω κοινης παρεας ,ιδια σχολη με εμενα ,μεγαλυτερο σε ηλικια ,γυρισε πισω στον τοπο καταγωγης του γιατι του εχουν μεινει λιγα μαθηματα για πτυχιο και επιασε εκει δουλεια.Ο τοπος καταγωγης ειναι ενα δυωρακι απο εδω που ειμαι εγω. Τις λιγες φορες που ημασταν σε κοινη παρεα μιλαγαμε μεταξυ μας ολη την ωρα και πρωτη φορα αισθανομουν οτι καποιο ατομο αντιθετου φυλου για το οποιο ενιωθα ελξη μπορουσε να με καταλαβει οσο αυτος και να εχουμε τοσα κοινα... τελος παντων οι μερες περασαν και ηταν να φυγει ...την τελευταια φορα που τον ειδα ενιωθα ενα κομπο στο στομαχι αλλα το προσπερασα γιατι δεν θα τον εβλεπα και θα χαναμε επαφες...το θεμα ειναι οτι μετα την 1η βδομαδα που ειχε επιστρεψει στο πατρικο , μου εστειλε μηνυμα και μιλαμε μεχρι τωρα (παει νομιζω ενας μηνας περιπου) αναλυοντας πολλα πραγματα πανω σε επιφανειακα και βαθυτερα θεματα...Απλα το θεμα ειναι οτι θα μου αναφερει οτι θελει να την πεσει σε καποια απο την δουλεεια για να ξεσπασει γιατι εχει να κανει καιρο σεξ ... την 1η φορα που αναφερθηκε σε κατι τετοιο καταλαβα οτι ειμαι φρεντζοουν και ανεφερα και εγω οτι πχ μου εστειλε καποιος και σκεφτομαι να βγω μαζι του κλπ...μου αναφερει για αλλες μονο για το σεξ οτι πχ του αρεσουν εμφανισιακα καποιες κοπελες εκει που δουλευει....και τωρα ερωτω....υπαρχει περιπτωση αν σας ενδιεφερε μια κοπελα ερωτικα να της αναφερατε οτι θελετε να χωθειτε σε αλλες , εστω και αν το λεγατε μονο για το σεξ?? .... σιγουρα το γεγονος οτι μιλαμε τσατ δεν σημαινει κατι ...απλα εχουμε πει πολλα απο φοβιες μεχρι οικογενειακα και απλα σκεφτομουν για ποιο λογο να επιδιωκει τοσο βαθια επικοινωνια ...