Αδερφε μου? Με αγαπας και δεν το ξερω?
Αγαπητοι φιλοι γεια σας.Χαιρομαι που μου δινεται η ευκαιρια να μοιραστω το θεμα μου με σκεπτομενα ατομα απο εδω, γι΄αυτο και το τολμαω.Ειμαι 33 ετων και εδω και 9 χρονια αντιμετωπιζω κι εγω διαφορες δυσκολιες οπως φοβιες, καταθλιψη και κρισεις πανικου.Ομως τα προβληματα μου αυτα, συνοδευονται και απο την πληρη αδιαφορια του αδερφου μου.Πραγμα που μου προκαλει εκτος απο απορια, εντονη θλιψη.Δεν με πλησιασε στοργικα ποτε με τη δικαιολογια οτι "μου κανει κακο" κατα την κριση του.Του μιλησα πολλες φορες για τη σταση του, εκλαψα πολυ ζητωντας του στοργη, πανω στην ανασφαλεια μου τον παρακαλεσα να ειναι κοντα μου και να προσπαθησει να καταλαβει την κατασταση μου..Να θελησει να ασχοληθει..Νιωθω υπερμετρη ανασφαλεια γιατι εκτος απο τους γονεις μου εχω μονο αυτον και κανεναν αλλον συγγενη..Με τα προβληματα τοσα χρονια κλειστηκα πολυ στον εαυτο μου.Το αντιθετο απο τον αδερφο μου..Εκεινος ειναι σαν μου λεει συνεχεια με το υφος και με τις πραξεις του, "Ειμαι ο καλος γιος". "Ειμαι ο κοινωνικος" "Εκεινος που θαυμαζουν οι γονεις μας" "Ειμαι αναμφισβητητα ο καλυτερος και δεν εχω κανεναν αναγκη"...Η αληθεια ειναι οτι εκεινος καταφερε να παρει πτυχιο, εκεινος εχει πολλους γνωστους και καποιους φιλους, και ολοι οι γνωστοι, συγγενεις και φιλοι των γονιων μας, τον εκθειαζουν συνεχεια.."Τι καλο παιδι αυτος ο γιος σας".."Ποσο μας κανει να γελαμε"...Ο πατερας μου απο δικη του ανασφαλεια περισσοτερο νομιζω, εχει αρκετα μεγαλυτερη επαφη μαζι του, παρα με εμενα που εχω και προβληματα..Η μητερα μου προσπαθει να ειναι στη μεση..Τον παραχαιδευουν σαν να τον φοβουνται..Ειμαι λοιπον κλεισμενη και παρακολουθω τη ζωη τους..Απο φιλους? Δεν τα καταφερνω τοσο οσο ο αδερφος μου..Εκεινος εχει χιουμορ και γινεται γλυκος με τον κοσμο..Εγω ημουν παντα κουμπωμενη..Χιλια συγνωμη βρε παιδια..Πηρα φορα και σας κουραζω..Η απορια μου ειναι - Με αγαπαει αραγε καθολου ο αδερφος μου? Γιατι δεν με ψαχνει ποτε? Γιατι δεν ερχεται κοντα μου? Ειναι ανωριμος(οπως μου λενε οι γονεις μου)? Ειναι 4 χρονια μικροτερος μου.. Με καθηλωνει η σκεψη οτι δεν αισθανεται τιποτα για μενα...Εχει κανενας απο εσας παιδια τετοια εμπειρια? Σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου..Δεν ξερω αν σας βοηθαει η αφηγηση μου για να βοηθησετε κι εμενα.Αν οχι, ρωτηστε με οτι θελετε και θα σας απαντησω με ολη μου τη χαρα..