Νιωθω οτι ειμαι ο μονος στην Ελλαδα με αυτην την φοβια. Δεν μπορω να παρω κανενα ψυχοφαρμακο φοβαμαι οτι κατι θα παθω, οτι μπορει να παω να αυτοκτονησω εξετιας του φαρμακου, οτι μπορει να κανω σκεψεις διαφορες (αυτοκτονικες κλπ) που χωρις το φαρμακο δεν θα εκανα, νιωθω οτι ολες τις παρενεργειες που γραφει θα τις παθω. Ενδεικτικα να σας πω οτι μονο xanax εχω δοκιμασει σε ολη μου την ζωη πριν 2 μερες. Πηρα μισο απο το 0.5 και οχι μονο δεν με επιασε αλλα εκανε το αγχος μου χειροτερο. Νομιζα ολα τα παραπανω που σας λεω. Νομιζα οτι μπορει να χασω τομ ελεγχο του εαυτου μου και κανω κατι. Μεχρι και ψευδαισθησεις νομιζα οτι θα δω γενικα ενιωθα οτι πεθαινω επι 1,5 ωρα. Κατι τετοιο δεν το εχω ξανα παθει ποτε! Πριν παρω το xanax ειμουν υπερβολικα αγχωμενος γιατι φοβομουν ολα τα παρπανω το κοιτουσα ωρα αλλα τελικα χωρις να το σκεφτω το καταπια και κατευθειαν η καρδια μου πηγε να φυγει και ενιωσα οτι θα πεθανω και τι εκανα τωρα γαμωτο μπορει να αλλαξουν οι ουσιες στον εγκεφαλο και οτι κατι κακο θα μου προκαλεσει το χαπι. Τελος παντων παιδια στο θεμα μας. Εχει κανεις φαρμακοφοβια;; Ειμαι ο μονος;; Και πως ξεπερνιεται αυτο; Ειμαι καταδικασμενος ολη μου την ζωη να ζω με αγχος και ουτε χαπια να με κανουν καλα δεν θα μπορω να παρω; Τι ειναι αυτο ρε παιδια;