Καλησπέρα ελπίζω να είστε καλά.
Και είπα δεν θα ξαναγράψω εδώ.... Το λοιπόν πρόσφατα στη δουλειά γνώρισα έναν παράξενο τυπα με τον οποίο κολλήσαμε από την αρχή. Φοβερές συζητήσεις κ έτσι ωραία χημεία νόμιζα γινόμασταν φιλαράκια όταν την πρώτη φορά που βγήκαμε για ποτό ήταν υπερβολικά διαχυτικος. Στο τσακ δεν κάνουμε κάτι. Μετά το ξαναγυρνάει στο φιλικό, βγαίνουμε βγάζουμε τα σωψυχα μας μου δείχνει πόσο ευαίσθητος είναι. Μετά μου λέει πως γουστάρει μια άλλη απ' τη δουλειά που έχει σχέση λέω οκ δεν θέλει εμένα ας είμαστε φίλοι. Μετά βγαίνουμε καταλήγουμε να κάνουμε διάφορα του κάνω κουβέντα του ξεκαθαρίζω πως πρέπει να διαλέξει και δεν μπορεί να τα έχει όλα, μου λέει θέλει μόνο εμένα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την κατάσταση. Δείχνει πολύ τρυφερός και σαν να χει όντως φάει σκάλωμα. Μετά απ' αυτό δεν μου μιλάει στη δουλειά. Τις προάλλες βγαίνουμε έρχεται τυχαία στην παρέα γίνεται λιώμα μου τα ξαναριχνει του λέω πως είναι απαράδεκτος προσπαθώ να βρω τη δύναμη να φύγω τελικά πηγαίνουμε σπίτι του και κοιμόμαστε μαζί. Μετά να λέει συνέχεια ότι δεν αντέχει να με πληγώνει αλλά πρέπει να διαλέξει και στη δουλειά να κοιτάει μόνιμα το πάτωμα.
Ναι ξέρω ξέρω σαφώς και δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του Ξεκάθαρα.
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;;
Και διερωτωμαι εγώ πως στο καλό το διαχειρίζεσαι οοοολο αυτό στη δουλειά;;; Δεν ξέρω πως στο καλό να του φερθώ πια!!
Γιατί ενώ βλέπω ότι δεν αξίζει ασχολούμαι μαζί του;;;
Που πάω και μπλέκω;;Πείτε κάτι βρε παιδιά βγάζετε καμία άκρη;;; ( Όχι δεν είναι 5 ο τύπος)
Ευχαριστώ
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App