ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ
Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν είναι δυνατόν να δημιουργούνται σφυξίματα κεφαλιού, αστάθεια, παραισθήσεις σε ένα άτομο από παρέμβαση ενός κακόβουλου ανθρώπου. Δηλαδή είναι δυνατόν να δημιουργηθούν τέτοια συμπτώματα στην υγεία εάν κάποιος ρίχνει κάτι που αυτός γνωρίζει, στον καφέ ή στο φαγητό κλπ?
Το ρωτάω γιατί είχα τέτοια συμπτώματα πριν ενάμισυ χρόνο. Πήρα χάπια. Μου ξαναδημιουργήθηκαν από τον Ιούλιο του 2008 αλλά δεν πήγα στο γιατρό και δεν πήρα χάπια. Μου πέρασαν όλα ως εκ δια μαγείας μέσα σε ένα μήνα διακοπής της σχέσης μου με έναν άνθρωπο που είχα δημιουργήσει δεσμό από τότε που μου είχαν ξαναπαρουσιαστεί. Απομακρύνθηκα από αυτόν τον άνθρωπο όταν άκουσα τον γιό του να του λέει τις φράσεις (ρίξτο στο καφέ της), όπως και την φράση (μπαμπά θα τη τρελάνουμε και θα πάρουμε τα λεφτά)
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Πως μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα χωρίς να κάνω καμία θεραπεία. Τι μπορεί να ήταν αυτό που έριχνε ώστε να μου δημιουργηθούν και όταν έκοψα καθε επικοινωνία μαζί του σταμάτησαν. Να σημειώσω ότι αυτός ο άνθρωπος εκμεταλευόταν γυναίκες για να παίρνει χρήματα, αλλά να φτάσει να επεμβαίνει στην υγεία μιας γυναίκας για να πάρει χρήματα ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Απλώς ήθελα να μάθω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι που να μου δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Με βότανα? με ναρκωτικά? Με τι προϊόν θα μπορούσε? Ποια ουσία είναι εκείνη που μπορεί να μου έριχνε ώστε να σταματήσουν οι παρενέργειες και δεν προκάλεσε εθισμό? Σας παρακαλώ πέστε μου.
ευχαριστώ.