Καλησπέρα σας και Χριστός Ανεστη.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και φυσικά τη βοήθεια σας. Είμαι από τη φύση μου αγχώδης και έχω περάσει στο παρελθόν κρίσεις πανικού τις οποίες κατάφερα να τις ελέγξω με γνωσιακή συμπεριφορά και διαφραγματικες αναπνοες. Το τελευταιο διάστημα όμως με προβληματίζει κάτι άλλο. Είχα έντονους πονοκεφάλους που με οδήγησαν να κάνω μια μαγνητικήπριν ένα μήνα περίπου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ήταν μια χαρά. Από την προηγουμενη Κυριακή όμως, άρχισε ένας πονος σε συγκεκριμένο τμημα του κεφαλιού (στην κορφή προς ρα αριστερα) ο οποίος με θυμάται ΟΠΟΤΕ θέλει στη διάρκεια της ημέρας. Είναι στιγμιαίο,εντονος και μετά σταματάει. Μοιαζει με αυτό 4ον έντονο πόνο που έχουμεστο κεφάλι όταν έχουμε υψηλό πυρετό. Δε ξέρω πως να το διαχειριστω αυτό. Ειλικρινά. Το μυαλό μου πηγαίνει συνέχεια σε ανεύρυσμα αλλά μια εβδομάδα τώρα,νομίζω πως είναι μεγάλο διάστημα και αν ήταν κάτι σοβαρό θα τα είχα τιναξει. Μήπως είναι ψυξη;;;;; Μήπως είμαι στα πρόθυρα ανρικαταθλιπτικων;;;; έχω κάνει ΚΑΙ εφκεφαλογραφημα το οποίο έδειξε και αυτο, υπερβολικό άγχος. Μπορείτε να με βοηθήσετε κ εσεις; είχατε καμία παρόμοια εμπειρια;
Σας ευχαριστώ