Originally Posted by
kanapes
όχι ακουστικες ψευδαισθησεις δεν εχω ακουσει. εγω περασα πολύ δυσκολα με ιδψ και τοτε καταλαβα οτι δεν αξιζει τον κοπο οτι τοσα χρονια σπαταλησα τη ζωη μου δινοντας σημασια σε ασημαντα πραγματα.δεν ηθελα άλλο να ζω ετσι και ετσι ημουν πιο προθυμος να αλλαξω. εσυ συνεχισε κανονικα να ζεις απλα. εμενα αυτό μου ελεπε τοσα χρονια η απλοτητα. ηθελα να φαιρνω συνεχεια τους καλυτερους βαθμούς, δεν μιλαγα σχεδόν ποτε μηπως και με κρινουν μηπως και πω κατι λαθος, ειχα θρησκευτικες φοβιες, εγινα 20 χρονων και να φανταστείς 10-20 εξοδους θα ειχα κανει με φιλους. ημουνα ερμαιο του ocd μεχρι που δεν πηγαινε άλλο και αναγκαστηκα να αλλαξω. τορα ζω πιο απλα. δεν περιμενω ουραξονυστες ουτε την καλυτερη ζωη και επιτυχια. αυτά μπορει και να ερθουν και μπορει όχι. καποτε πχ αν παω σε στο μηχανικο θα αγχωθω για το τι θα πει η τι θα σκεφτει αλλα αυτό δεν θα με αποτρεψει από το να παω. ε και να σκεφτει κατι κακο τι εγινε? η ζωη συνεχιζει να κοιλαει δεν τελειωσε και ο κοσμος. αστους να πουνε η να σκεφτουνε οτι θελουν. δηκαιωμα τους να σκεφτουν οτι θελουν εσενα δε σε αφορα εσυ απλα συνεχισε κανονικα τη ζωη σου. εγω προσωπικα νιώθω καλυτερα τωρα. δεν είμαι τελειως καλα αλλα σε σχεση με το πως ημουν είμαι πολύ καλυτερα και συνεχιζω κανονικα. και ακουστικες ψευδαισθησεις να ακους από το αγχος ε και τι εγινε? τιποτα όλα είναι στο μυαλο