-
Γνωμη για ψυχιατρο
Θα ηθελα την γνωμη σας. Προκειται για τον ψυχιατρο που πηγαινα. Παρακολουθουμουν απο εκεινον για ενα χρονικο διαστημα και σταματησα τις συνεδριες χωρις να τον ενημερωσω γιατι ενα διαστημα πηγαινα καλυτερα. Μετα απο ενα διαστημα λογω καποιων συνθηκων ξαναπηγα στο ιατρειο του οπου μου φωναζε γιατι θεωρησε οτι καποιο τροπο παιζω και δεν ειχα παρει στα σοβαρα φην θεραπεια ενω εγω στην πραγματικοτητα δεν ήμουν σε φαση να βγω απο αυτο. Αυτο έγινε τον Σεπτεμβρη. Μου ειχε πει μαλιστα οτι σε περιπτωση που δεν εχω χρηματα να πηγαινω αλλα εγω σ ενα ραντεβου που ειχαμε προγραμματισει δεν ειχα χρηματα και ντρεπομουν να παω με αππτελεσμα να μην παω και επειδή ντρεπομουν να παω δεν πηγα χωρις νσ τον ειδοποιησω γιατι δεν ενιωθα καλα να του το πω. Ειχσ γίνει και λιγο καλυτερα κσι δεν πηγα. Ωστοσο τωρα που δεν ημουν καλα παλι τον πηρε η μσμα μου τηλεφωνο και του είπε οτι ειμαι η μαμσ της ταδε και ενω την πρωτη φορα της λεει παρτε με το μεσημεράκι μετσ οτσν το πηρε δεν το σηκωνε. Απο τοτε τον ξαναπηρε αλλες 2 φορες και μετα μια αλλη μερα παλι και παλι δεν το σηκωσε ουτε τον πηρε πισω πως κρινετε εσεις συτη τη σταση; δεν νομιζω οτι ηταν τυχαιο γιατι παντα επαιρνε στα καπακια. Απλσ ενιωσα απορριψη μ αυτον τον τροπο ειναι σαν να μην με θελει να με δεχτει στο ιατρειο του κ επισης δεν νομιζω οτι ηταν τυχαιο. Οπως και να εχει θα μπορούσε να παρει ενα τηλεφωνο σαν σωστος επαγγελματιας και να πει δεν μπορω να αναλαβω την κορη σου γιατι δεν συνεργαζεται. Ποια η γνωμη σας;
-
Εγω δε μπορω να κρινω αν ειναι καλος επαγγελματιας αλλα σιγουρα το να κλεισεις ραντεβου και να μη τον ειδοποοήσεις οτι δε θα πας δε ηταν σωστο απο μερος σου. Ειδικα για τους γιατρους που θελουν να κανουν ψυχοθεραπεια σε ασθενεις ειναι δυσκολο και αποκαρδιωτικο να μη μπορουν λογο το οτι δεν πηγαινει ο αλλος για αρκετες ωρες που χρειαζεται γιατι η ψυχοθεραπεια ειναι ισως το σημαντικοτερο εργαλειο των ψυχιατρων.
-
Ναι δεν ηταν σωστο αλλα ημουν υγιης και ισορροπημένη δεν θα ειχα αναγκη απο ψυχιατρο.εγω μιλαω για εκεινον που ειναι επαγγελματιας να τον παιρνουμσε κ να μην το σηκώνει δεν είναι σωστο. Θα μπορούσε να πει δεν μπορω να αναλαβω την κορη σας διοτι δεν συνεργαζεται όχι να εξαφανιζεται ποσο μαλλον οταν ξερει ποσο λεπτες είναι οι ισορροπιες σε άτομα με καταθλιψη
-
Δίκιο έχεις αν ήταν σωστός να έλεγε έτσι και έτσι απλά μη νομίσεις πολλοί από αυτούς ούτε τη δουλεία τους κάνουν σωστά ούτε είναι σωστοί άνθρωποι. Στη προκειμένη περίπτωση αυτός σπάστηκε και δεν απαντάει καν τώρα και είναι λογικό αυτό δε λεω ορθό αλλά λογικό άλλοι θα ζήταγαν να πληρωθούν κιόλας.