Λεμφαδενας και ο φοβος επιστρέφει
Εκει που το ειχα παλεψει αρκετα με την αρρωστοφοβια μου τους τελευταιους μηνες ,αρχιζει εδω και 10 μερες να με πιανει μια φαγουρα σε ολο το σωμα και ιδρωσα και μια φορα στον υπνο μου....και ως γνησιος αρρωστοφοβικος που εχει μαθει ολα τα συμπτώματα ολων των ασθενειων απ εξω αρχιζουν να μου μπαινουν οι κακες σκέψεις για λεμφωμα...κρατιεμαι μια εβδομαδα ωσπου δεν αντεχω αλλο αφου το σκεφτομαι 24 ωρες το 24ωρο κατι το οποιο με καθιστα και μη παραγωγικο λεω θα (ξανα)κανω υπερηχο λεμφαδενων στον λαιμο (εχω ενα ψηλαφητο λεμφαδενα στα δεξια του λαιμου εδω και καιρο οποιος ουτε μεγαλωνει ουτε μικραινει)...κανω λοιπον τον υπερηχο σημερα ο γιατρος-ακτινολογος μου λεει μην ασχολεισαι καν, ελα ομως που βρηκε εναν λεμφαδενα με διαμετρο 1.2...και εγω οντας fan του dr.google γνωριζα οτι λεμφαδενας με διαμετρο ανω του 1 εκατοστου θεωρειται μη φυσιολογικος...μαλιστα το ειπα και στον γιατρο αλλα φανηκε να μην επηρεαζει καν την κριση του το μεγεθος του 1.2, και να ειναι απολυτος στο οτι ειναι ολα καλα...και τωρα εχει μαχη μεταξυ της αρρωστοφοβιας και αυτων που εχω διαβασει με τα δεδομενα της εξέτασης...μαλιστα δεν περασα καποιο κρυολογημα για να αποδωσω το μεγεθος εκει περα...τα γραφω για να τα πω καπου καθως ξερω οτι οι συμπασχοντες με καταλαβαινουν...Να ειστε ολοι καλα!