Δεν ξερω τι συμβαινει με τον αντρα μου.. καταθλιψη η οχι?
γεια σε ολους! ειμαι η ιωαννα 33 ετων και εδω και 1 χρονο ειμαι παντρεμενη με τον αντρα μου επειτα απο 4 χρονια σχεσης. ολα κυλουσαν υπεροχα μεχρι που οταν παντρευτηκαμε αρχισαμε να προσπαθουμε για μωρο. επειτα απο 1 χρονο και οοοοολες τις εξετασεις δεν εχουμε κατι απλα φταιει το αγχος. εχουμε πολυ και οι δυο μονο που το τελευταιο 2μηνο ο αντρας μου εχει πεσει πολυ ψυχολογικα σταματησε να τρωει εχασε πολυ βαρος και δεν μιλιεται δεν κοιμαται ειναι μονιμως σε ενα παραλληλο συμπαν ΟΛΟΣ ο κοσμος του λεει τι εχεις και τι εχεις και εκείνος απλα λεει τιποτα ξερα. οπου και να πάμε δεν μιλαει σχεδον καθολου και το βραδυ αυπνος με ενα πακετο τσιγαρα αγκαλια. οσο συζητησαμε μου ειπε αρχικα οτι νοιωθει εντονο στρες και αγχος γιατι αισθανεται οτι τον πιεζουν ολοι για παιδι και νοιωθει υπευθυνος που δεν ερχεται. μετα μου ειπε οτι νοιωθει θυμο για ολους οτι τους βαρεθηκε. επειτα σταματησαμε για λιγο τις προσπαθειες να χαλαρωσουμε και λιιιιγο ορθοποδησαμε αλλα μολις ξανα ξεκινησαμε παλι αυτη η κατασταση. δεν τον αναγνωριζω και μαλιστα μου λεει οτι ειναι καλυτερα τωρα! δεν εχω ιδεα τι συμβαινει δεν θελει να μιλαει αλλο γι αυτο τσαντιζεται ολο τι εχεις και τι εχεις.. θα περασει δωσε χρονο μου λεει. η δεν εχω τιποτα αλλα ειναι χαλια πολυ δεν ξερω πως να τον βοηθησω τι λετε να συμβαινει?εν τωμεταξυ για ψυχολογο ουτε λογος τους σιχαίνεται δεν του χω πει κατι αλλα οσες φορες εχουμε ανφερθει σε τετοια θεματα λεει οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας και δεν χρειαζομαστε γιατρους με το παραμικρο. ευχαριστω πολυ που με ακουσατε.