Ο άνθρωπος που σε έφερε στη ζωή...
Πως μπορείς να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή; Πως μπορείς να μην ξανά φωνάξεις μαμά....;Την πρώτη μου λέξη... μαμά..Πως θα συνεχίσω χωρίς να με αγκαλιάσεις ξανά; Να μου δώσεις τις συμβουλές σου να μου πεις πόσο με αγαπάς και πόσο όμορφη είμαι; Ξαφνικά έτσι ξαφνικά έφυγες μέσα στα χέρια μου ένα πρωί στο νοσοκομείο μετά από 2 μέρες σε κώμα ξύπνησες, άνοιξες τα ματάκια σου και με είδες και γω χάρηκα και μου κράτησες το χέρι... Είχα την ελπίδα μέσα μου ότι θα σε ακούσω να με φωνάζεις πάλι "κορίτσι μου" όπως με έλεγες από μικρή. Ξαφνικά όλα μαύρισαν και σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα σου. Έτσι ξαφνικά μου άφησες και το χέρι... Τώρα ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ διαφορετικό μια άλλη πραγματικότητα που δεν είχα φανταστεί. Δεν είσαι πλέον εδώ και γω δεν μπορώ να το καταλάβω. Κάθε μέρα κοιμάμαι και βλέπω τη στιγμή που άνοιξες τα μάτια σου περιμένοντας να σηκωθείς. Δε θα περάσει ποτέ αυτή η απώλεια μέσα μου, η απώλεια της μαμάς. Ο άνθρωπος που μας αγαπάει πριν καν γεννηθουμε. Ο άνθρωπος που δίνει τη ζωή του για εμάς. Τώρα εγώ μέσα σε μια άλλη ζωή σε άλλη πραγματικότητα θα πρέπει να σηκώνω ξανά. Με τρομάζουν όλα πλέον και φοβάμαι για πρώτη φορά τόσο πολύ. Κάθε μέρα μπαίνω στο σπίτι και περιμένω. Περιμένω να σε δω ακόμη. Έχουν περάσει 4 μήνες μόνο. Μου έλεγε πάντα ότι είμαι ο βράχος της οικογένειας πόσες φορές και να πέσω πάντα θα σηκώνομαι. Πότε δεν πρόλαβα να σου πω πως εσύ μου έμαθες να είμαι δυνατή... Πως γίνεται να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή...