Holter αποτελεσμα . Moνο εγω?
Καλησπερα σε ολους. Διαβασα πολλα θεματα για τις εκτακτες και τις αρρυθμιες. Παλια ειχα κρισεις πανικου και τωρα τον τελευταιο καιρο απο οτι καταλαβαινω αρχισαν να επιστρεφουν. Ειπα να παω σε ομοιοπαθητικο και σε ψυχιατρο για συνεδριεα. Το θεμα ειναι αλλο . Περυσι το καλοκαιρι για περιπου 4 5 μερες ενιωθα την καρδια μου ανεξελεγκτη απο τις αρρυθμιες ,εκτακρες κλπ. Πηγα στο γιατρο μου τον καρδιολογο,δεν με εξετασε γιατι με ειχε εξετασει πριν 9 μηνες. Ειχα λιγο χαμηλο το μαγνησιο και μου ειπε να το παρω για 1 μηνα. Δεν το πηρα ποτε. Περασαν μονες τους. Πριν λιγες μερες για 4 5 μερες παλι (ενω εχω ηδη αρχισει απο αρχες μαρτιου να μην πολυνιωθω καλα ψυχολογικα,ανησυχια αγχος φοβιες κλπ)αρχισε λοιπον ενας καταιγισμος εκτακτων και αρρυθμιων και εννοειται πανικος μαζι. Μου κανει καρδιογραφημα και ηταν γεματο εκτακτες. Μου κανει υπερηχο δςν ειδε κατι. Μου ειπε οτι η καρδια μου ειναι μια χαρα και δεν βλεπει κατι. Παω την αλλη μερα βαζω holterκαι το αποτελεσμα 12000. Σαλταρα. Τρελλαθηκα. Μου ειπε οτι ειναι παρα πολλες το καλο ειναι οτι οταν καποια στιγμη εκανα ταχυκαρδιες στο holter οπως και στο τεστ κοπωσεως δεν εκανα ουτε μια. Οταν ανεβαινουν οι παλμοι αυτες χανοντε. Μου εκηγησε οτι πιθανον να ειναι και απο την διαφραγματοκηλη που εχω αλλα και πιθανον απο το plaquenil. Ενα φαρμακο απο την ρςυματοπαθεια που εχω. Το τεστ δεν το τελειωσα γιατι ως αγυμναστη εντελως αντεξα μεχρι και το 3 κομματι. Και ρωταω. Εσεις ολοι που εχετε βαλει holter τι αποτελεσματα ειχατε?