Για πειτε...
Printable View
Για πειτε...
εγω σαν να εχει φυγει η ζωντανια κ θεληση για ζωη απο μεσα μου
Έβαλα στόχους και περιμένω να τους πραγματοποιήσω. Αισθάνομαι ανυπομονησία και βαρεμάρα μέχρι να συμβεί αυτό!
βασικα οχι... αυτο ειναι το αποτελεσμα.. αν προσπαθησω εις βαθος να δω τι αισθανωμαι θα ελεγα πως αυυτο που αισθανωμαι ειναι μια ψυχολογικη οχι απλα κουραση αλλα εξουθενοση... σαν το μυαλο μου να θελει να αραξει μια για παντα κ πλεον να μην θελει να κανει τπτ... αισθανωμαι σαν να εχει εξασθενησει... aisuanvmia adeiow apo energeia
Δεν υπάρχει κάτι να σε ευχαριστεί; Κάτι να ονειρεύεσαι;
Και βέβαια...
σημερα συνειδητοποιώ πράγματα για τον εαυτό μου που δεν μου αρέσουν, άρα πολύ μέτρια...
κοιταχτε παιδια... τβρα καθωμαι με τσιγαρο κ αναψυκτικο στο μπαλκονι κ κοιταω τον ουρανο... ειναι ο μονος τροπος να σισθανθω το παρον... βλεπω οτι ειχα ενα παρελθον αλλα εχω κ ενα μελλον... ξερετε ρ σεις πιστευω αξιζει να ζησουμε... απλα να βρουμε τους σωστους κ ισοροπιμενους ρυθμους μας... αλις αν θελεις διαβασε το νημα που θα σου δειξω παρακατω κ θα καταλαβεις
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
https://www.psychology.gr/forum/show...�ι ζωης )
πατα στο προφιλ μου.... στα θεμματα που εχω ανοιξει... εκει που λεει λαθοι ζωης σημαντικο κ διαβασε μονοντο 1ο το εισαγωγηκο νημα κ θα καταλαβεις