ο γιατρος μου κ αλλοι που εχω παει ειπαν οτι δεν βοηθαει η ψυχοθεραπεια και ειναι προβλημα εγκεφαλου και πρεπει αν φτιαχτει με χαπια. αλλη ψυχιατρος βεβαια ειχε αλλη αντιληψη. εσεις τι λετε;
Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
ο γιατρος μου κ αλλοι που εχω παει ειπαν οτι δεν βοηθαει η ψυχοθεραπεια και ειναι προβλημα εγκεφαλου και πρεπει αν φτιαχτει με χαπια. αλλη ψυχιατρος βεβαια ειχε αλλη αντιληψη. εσεις τι λετε;
Ότι στην ΙΔΨ και ειδικά στις βαριές περιπτώσεις χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή. Μαζί με ψυχοθεραπεία. Και στην καλύτερη των περιπτώσεων να φτάσει ο ασθενής σε μια βελτίωση της τάξης του 70%
ας φτασουμε κ σε αυτο το ποσοστο αλλοι το θεωρουν μικρο αλλα τελικα δεν ειναι απο το 0% που ειμαι τωρα. ψυχοθεραπεια ο γιατρος μ δν δεχεται να μ κανει ελεος! εστω να μιλαω καπου βρε αδερφε. μ λεει ειναι πεταμενα λεφτα. τραγικο!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα, ο γιατρος σου αν οντως σου λεει τετοια δεν εχει καμμια σχεση με την επιστημη του κακος πας σε τετοιο καραγκιοζη αν οντως στα λεει αυτα. Ημαρτον πες του να στο γραψει και σενα χαρτι με ονομα και υπογραφη να του παρουν το πτυχιο του ξεφτιλα. Τι αλλλο θα ακουσουμε. Πεταμενα λεφτα τι να κανει ψυχοθεραπειες να καθεται να τον ζαλιζουν καλυτερα να γραφει μια επωνυμια σε ενα χαρτι να βαραει και μια τζιφρα και να τζιραρει τις φαρμακευτικες εταιριες. Τα ισοπεδωσες ολα μ αυτο που ειπες αν οντως ισχυει. Δε σου λεω να μπεις στη διαδικασια αλλα αν ανεφερες το ονομα του απορω αν θα το αφηναν εδω στο φορουμ και αν το αφηνα αν θα σου εκανε και μυνηση μετα.
παντως ειναι γιατρος διακεκριμμενος πολυ!! κ πανω απο ολα ανθρωπος μ κανει τρομερη εκπτωση και αν ηθελε λεφτα θα κανε ψυχοθεραπεια να μιυ παρει κ αλλα λεφτα.
και γω με σενα συμφωνω παντως κ μενα μου περασε απο το μυαλο οτι δεν θελει να τον ζαλιζουν πελατεια εχει οποτε.. ακου δν θα πιασει η ψυχοθεραπεια στο σταδιο που ειμαι; κοντψα να αυτοκτονησω με τις μλκε του. αν μιλουσα καπου..θα μουν καλυτερα λεει οχι τωρα δν θα κανει τπτ. μ υο χουν πει κ αλλοι κτ θα ξερουν ισως ειμαι πολυ χαλια
χαχαχα δεν ξερω γενικα παιρνει 50ευρω κ μ κανει εκπτωση παιρνει 30ευρω. εχει παει κ στο χαρβαρντ μου το χουν πει κ αλλοι μεγαλογιατροι π παιρνουν 100ευρω ειχα παρι κ εκει καποτε. μαι αλλη ψυχιατρος ομως μ πε να πηγαινω σε ψυχολογο δν ξερω.
μηπως αρνηθηκες την θεραπεια που θεωρει οτι πρεπει να κανεις, γι αυτο σου αρνειται την συνεδρια;;
αν πρεπει να παρεις χαπια, εχει δικιο που αρνειται την σκετη συζητηση, γιατι το θεωρει αναποτελεσματικο.
αν ομως παιρνεις τα χαπια σου και αρνειται την συζητηση, τοτε αλλαζει.
οπως και να εχει, ακομα κι αν θεωρει οτι δεν παιρνεις τα απαραιτητα χαπια και γι αυτο αρνειται, ψυχοθεραπεια μπορεις να κανεις και σε ψυχολογο, ακομα κι αν δεν παρεις χαπια. δεν απαγορευεται.
μπορει να μην δεις βελτιωση και να εχει δικιο ο γιατρος, ομως...
Ψυχίατρος είναι ή ψυχολόγος;;
ψυχιατρος
δεν αρνηθηκα τη θεραπεια παραλληλα ειπα να κανω κ μ ελεγε οχι.
Αστον να λεει αυτος δε ξερει τι λεει. Κανε ψυχοθεραπεια αλλοι ψυχιατροι που σεβονται την επιστημη τους και τη ζωη του ασθενη κανουν η αν δε κανουν σε βαζουν να πας σε αλλους συναδελφους τους. Αυτος να σου γραφει χαπια και να σε στελνει στο καλο και να σου λεει κιολας δε θα σε οφελησει μη κανεις ειναι καραγκιοζης και δε σε σεβεται ουτε εσενα ουτε την επιστημη που του δινει χρηματα για μια τζιφρα και μια κουβεντα. Α ρε κατι απατεωνες που κυκλοφορουν, δε λεω μπορει να ξερει την επιστημη αλλα να μην την εφαρμοζει, ειναι κοστοβορα η εφαρμογη απλα και γι αυτον και για σενα. Εσυ πληρωνεις κι αυτος βγαζει λιγοτερα και οι φαρμακευτικες κανουν παρτυ με τετοιους ξεφτιλες γιατι τζιραρουν επειδη ο αλλος ειναι ξεφτιλας και λεει μη κανεις ψυχοθεραπεια μονο κουμπια.
μα αμα μ εκανε ταυτοχρομα με τα φαρμακα θα κερδιζαν κ οι φαρμακοβιομηχανιες
Οχι ρε ομορφη γιατι η ψυχοθεραπεια βοηθαει να ελλατωσεις και να κοψεις μεχρι και σε καποιες περιπτωσεις τα φαρμακα. Δηλαδη με ψυχοθεραπεια εχεις καλυτερη προγνωση για τη νοσο αρα και λιγοτερα φαρμακα. Οποτε οι φαρμακοβιομηχανιες αν θελουν να κερδιζουν τους βοηθαει οι ασθενεις να παιρνουν μονο φαρμακα να κανουν μονο φαρμακοθεραπεια.