Τελείωσε πριν καν αρχίσει
Είχα ένα όμορφο ξεκίνημα σχέσης που με είχε ενθουσιάσει μετά από περίπου ένα χρόνο μοναξιάς ,ωστόσο κράτησε δύο μήνες. Κυλούσε όμορφα και λάτρευα την ειλικρίνια σε ό,τι έλεγε, πίστευα ότι με έναν αυθεντικό άνθρωπο, θα είναι για καλό! Τελείωσε με εκείνον κλαίγοντας να μου λέει ότι με θέλει αλλά δεν μπορεί να μου προσφέρει αυτά που θέλει να δώσει.
Περιληπτικά έχει πλήρη εξάρτηση από τα μέλη της οικογένειας του, δεν έχει δουλειά εδώ,πηγαίνει στο χωριό του όταν τον χρειάζονται να βοηθήσει στη δουλειά τους λόγω ασθένειας του πατέρα του, εδώ δεν έχει δικό του χώρο,μένει με την μητέρα του και την αδερφή του η οποία αντιμετωπίζει θέμα υγείας με εγχείρηση και μήνες αποκατάστασης το οποίο πια την βγάζει και εκτός δουλειάς.
Καθημερινά ασχολείται με τη δική τους ρουτίνα και ανάγκες μετακινώντας τους και βοηθώντας τους, είχε τύχει δηλαδή και να ξυπνήσουμε νωρίτερα από εκεί που βρισκόμασταν μαζί , ώστε να προλάβει να με γυρίσει σπίτι για να την πάει στο γιατρό. Ήταν καλό και ντροπαλό παιδί καθώς τον γνώριζα πριν γίνει το οτιδήποτε με εμάς, ένιωσα το αμοιβαίο και ρίσκαρα να αφεθώ γιατί μου έλεγε ότι θα προσπαθήσει όσο μπορεί και ότι πιστεύει πως θα εξελιχθεί καλά. Με στήριξε σε μια απόφαση που ήθελα να πάρω για τη δουλειά και γενικά είχε αρχίσει να μπαίνει στη ζωή μου. Μου έλεγε ότι με ήθελε κι ότι του άρεσα πολύ,ότι με νοιάζεται αλλά ρε παιδιά με πιάνει το παράπονο που δεν προσπάθησε να αλλάξει κάτι και εγκατέλειψε τόσο απλά.
Ενώ πραγματικά δάκρυζε ,ήταν παγωμένος και μου ζήτησε συγγνώμη όταν μου εξηγούσε πως έτσι δε μπορεί να είναι σε σχέση γιατί δεν έχει δικό του χρόνο, ότι θα με κρατούσε πίσω ,ότι δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση κι ότι δυστυχώς έτσι θα είναι η καθημερινότητα του για όσο καιρό τον χρειαστούν. Εγώ από τότε που τελείωσε προφανώς έκανα τα αδύνατα δυνατά να σεβαστώ την απόφασή του αξιοπρεπώς, ωστόσο αισθάνθηκα ότι ενοχλώ για τα δεδομένα μου με το να επιδιώκω να μιλάμε π.χ μια φορά την εβδομάδα να λέμε τα ίδια και τα ίδια,κούρασε. Όταν σταμάτησα, εκείνος μου μίλησε από μόνος και με ρωτούσε αν είμαι καλά και να προσέχω τον εαυτό μου. Το "γαμώτο" και το "γιατί" που πάλι δεν πήγε καλά χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να φταίω κάπου και η συμπόνοια μου στον άνθρωπο που λύγισε μπροστά μου δε μου επέτρεψε να ξεκόψω κατευθείαν, καθώς βρισκόμαστε δυστυχώς καθημερινά στον ίδιο χώρο, ηλικίες στα 26 και οι δύο.
Τον ρώτησα το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη ή αν απλά ήμουν τόσο τυφλή και η αβεβαιότητα για τη ζωή του είναι προφάσεις και ήθελε απλά σεξ κατηγορηματικά είπε όχι....Πιστεύετε ότι συνάδουν αυτά;Γιατί εγώ το βλέπω μονόπλευρα, όντας τέρμα απογοητευμένη. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ενώ μου εξήγησε την κατάσταση και δέχτηκα να είμαι δίπλα του να το περάσουμε μαζί να προτιμάει να το αφήσουμε λέγοντας μου ότι θα ένιωθε βάρος και θα με κρατούσε πίσω.
Έχει περάσει ένα δίμηνο και έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, του είπα ότι τον συγχωρώ αλλά ότι από εμένα δε θα ξαναακούσει γιατί δεν το βρίσκω σκόπιμο αφού δε θα αλλάξει κάτι,το άφησα πίσω και με λύτρωσε μπορώ να πω.Ωστόσο,πραγματικά θα ήθελα την δική σας οπτική πάνω σε αυτό...