Originally Posted by
Nadia2
Ξέρεις τι; Στο σχολείο , στα αρχαία... Θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα αρχαία από τους Έλληνες.. έχουν διορθώσει τον Πλάτωνα... Μου βρίσκουν συνέχεια λάθη... Εντωμεταξύ θα τα γράφω και θα σκέφτεται κανείς λογικός άνθρωπος ότι κάνω λάθη.... Μιλάμε για λάθη ότι το "το όνομά μου είναι Κανένας" , από τον Οδυσσέα, το όνομα λέει δεν είναι υποκείμενο είναι κατηγορούμενο... Λάθη σε κόμματα, λάθη ότι το περιμένω δεν πάει με απαρέμφατο, ότι το "η κόρη αυτού" δεν υπάρχει , τρελά πράγματα δηλαδή. Αποδεικνύουν έτσι ότι δεν έχω γνώσεις και ότι αν συνεχίσω έτσι θα βλάψω το σχολείο... Εντωμεταξύ το τμήμα μου στο συγκριτικό διαγώνισμα βγήκε πρώτο από όλη την τάξη... στα αρχαία στις αξιολογήσεις όχι μόνο δεν με περνάνε, με ταπεινώνουν κιόλας... Και στο θέατρο που δεν είμαι καλή λόγω γλώσσας και λόγω ασχετοσυνης περνάω και με καλό βαθμό. Είναι σαν να με δουλεύουν. Θέλω να γλιτώσω αλλά δεν ξέρω πώς και τι. Το θέμα είναι ότι ακούγεται καλό, είναι σωστό, είναι μια σταθερή λύση κλπ.... Όσο μένω τόσο έχω μίσος μέσα μου για αυτούς και αυτό με κάνει και χειρότερα! Εντωμεταξύ οι Έλληνες που κάνουν το ίδιο με εμένα είναι σε φάση "ναι δεν τα έχουμε μάθει σωστά, έχουν δίκιο" και τους γλείφουν. Δεν έχω πού να απευθυνθώ. Ευτυχώς έχω μια φίλη Γερμανίδα. Αλλά γενικά.... Έχει κουραστεί και ο κόσμος να του τα λέω γιατί λύση δεν βρίσκω... Έχω δηλαδή πλάνα και όνειρα αλλά θέλουν λεφτά! Απλά για να βγάζω αυτά τα λεφτά δεν έχω κεφάλι για όνειρα γιατί κλαίω/τρώω/πονάω. :P Αυτό που θα σου πω μου το έχει πει Γερμανίδα... Νιώθουν ότι τους αξίζει η ελληνική πολιτισμική κληρονομιά περισσότερο από ο,τι στους Έλληνες... Και συμπεριφέρονται έτσι.... Και εγώ Βερολίνο είμαι... Πολυπολιτισμικό είναι σε ο,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα φτηνά σταρτ απς... Α και τους αρτιστες.