γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο φαρμακο κανει αγχος τις πρωτες ημέρες θεραπειας οπως τα SSRI??
Printable View
γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο φαρμακο κανει αγχος τις πρωτες ημέρες θεραπειας οπως τα SSRI??
Κανεις καμια αποψη;;
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Όχι φίλε. Δεν μοιάζει με τα SSRIs.
δεν κανει δηλαδη αγχος?
Όχι φίλε. Τα SSRIs προκαλούν παροδικά άγχος στο ξεκίνημα της θεραπείας. Όχι η Μιρταζαπίνη.
Οχι , δεν προκαλειαγχος , τουλαχιστον σεμενα , αλλα ανοιγει πολυ την ορεξη , παρολα αυτα το θεωρω το καλυτερο αντικαθλιπτικο ../......
Ο γιατρός μου δεν το αποκλείει λεει ομως μικρη πιθανότητα
καλησπέρα, το έχεις ξεκινήσει το φάρμακο? διαφέρει από τα ssri.. αλλα γενικά όπως ξέρουμε για όλα τα φάρμακα είναι άγνωστος ο μηχανισμός δράσης σε κάθε οργανισμό... πρέπει να το πάρεις τουλάχιστον 1μηνα για να δεις αν σε βοηθήσει... παίρνεις κάτι άλλο κάποιο ηρεμιστικό?
παιρνω και κλονοτριλ και επειδη εχω απιστευτο αγχος ανευλογου και αιτιας και κανα ζαναξ του ενος μιλιγκραμ επισης επαιρνα ενα αντιψυχωτικο το sycrest δν ξερω αν το γνωριζεις και επειδεινωθηκα με το που το κοψα
Το clonotril παρα πολυ καιρο 4-5μηνες το ζαναξ 20χαπακια του ενός σε ενα μηνα πήρα μονο το remeron επισης οταν το παίρνω μου φερνει υπνηλια κολλάει να φερει και αγχος;;και το sycrest το αντικατεστησα με risperdal 0,5καλο το θεωρεις για αγχος;αρα για να συνοψισουμε το αποδιδεις στην διακοπη του sycrest??εχουν περασει 13ημέρες ομως ρε συ