Αχγος εργασίας...πως να διώξω το άγχος?
Γεια σας όπως είχα πει και σε ένα παλιότερο παρόμοιο μου θέμα .έχω άγχος εργασίας...
Αγχονομαι πολύ και αυτό δεν με αφήνει να χαλαρώσω ούτε να δουλέψω...με επιρεαζει αρνητικά την ψυχολογία...και αυτή τη στιγμή είμαι φουλ αγχομενος δεν ξέρω πως να ηρεμήσω τον εαυτό μου...
Της τελευταίες 3 εβδομάδες έπιασα μια δουλειά με διαλογή χαρτιών...μια χαρά ήτανε..όλα καλά ..
Ειμουν ευχαριστημένος μου άρεσε αυτό που έκανα..
Σήμερα πρώτη μέρα με βάλανε σε άλλο ποστο...
Καμιά σχέση με αυτό που έκανα..δεν μου άρεσε καθόλου με αγχοσε πάρα πολύ το καινούργιο μου πόστο ..
Έχω να κάνω δεκαπέντε δουλειές και πρέπει να της πρόλαβενο..και το χειρότερο από όλα..είναι ενδιάμεσα να προσέχω και της μηχανές να μην μένουν από λάδια και κηδεία που λέει ο λόγος...τα λέω έτσι λίγο χονδρικα για να μην κάθομαι και αναλιω ένα ένα τα καθήκοντα μου δεν έχει και σημασία άλλωστε..
Πώς να χαλαρώσω??
Πήρα τηλέφωνο τον εργολάβο που με έβαλε σε αυτό το πόστο..(μέσω εργολαβίας είναι η δουλειά)
Και τον του είπα όλα αυτά ..μιλήσαμε αρκετή ώρα με καθησύχασε αλλά τώρα με ξανά έπιασε το άγχος..
Τον είπα κι όλας παραιτουμε και δεν δέχτηκε την παραίτηση μου...μου λέει όλα θα πάνε καλά να μην αγχονομαι να διώξω το άγχος μου...δεν είναι καμιά τρομερή δουλειά..ούτε και έχω πουθενά ευθύνες..
Απλά είμαι καθαριστής μαζεύω τα κουτακια.(αλουμινένια..)
Και κάπου κάπου ρίχνω μια ματιά στης μηχανές να μην μένουν από λαδια και γενικότερα από χημικά ..
Δεν ξέρω αγχοθηκα πολύ..ευτηχως αύριο είναι Παρασκευή...Σαββατοκύριακο δεν δουλεύουμε...
Αλλά αυτό όμως δεν είναι δουλειά να αγχονομαι η να δουλεύω με άγχος ..σκοπός είναι να πηγενω στη δουλειά ευχάριστα όχι με μαύρη καρδιά .γιατί πόσο να πάει αυτό αν το κάνω αγγαρεία...
Και αύριο που θα πάω θα πάω με μαύρη καρδιά δεν θέλω καθόλου..δεν μου άρεσε..+ το ότι με αγχωσαι κι όλας αυτή η δουλειά...