αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του
γεια σας...ηθελα να μοιραστω μια ανασφαλεια που δεν αισθανομαι ανετα να την μοιραστω σε φιλους.. λοιπον αυτη τη περιοδο εδω που σπουδαζω εχω κρατησει 2 φιλιες με τις οποιες επειδη και οι 2 δουλευουν δεν εχουμε την τοσο στενη επαφη, πχ βραδια σπανια μπορουν ..και εγω εχω πολυ διαβασμα και με καλυπτει αυτη η κατασταση εκτος απο καποιες φορες που μπορει να δω ενα παρτυ πχ και να ξερω οτι (τουλαχιστον για αυτη τη περιοδο ) δεν εχω καποιον να παω.. τελος παντων , το θεμα ποιο ειναι . Τον φλεβαρη ειχα πετυχει ενα αγορι εξω το οποιο μου αρεσε πολυ εμφανισιακα και ο οποιος κοιταζε παρα πολυ εντονα . ακυρα προσφατα τον βρηκα στο φβ απο κοινους τον εκανα αντ και μου εστειλε . παει μια βδομαδα που εχουμε να μιλησουμε , μου πε να παμε για καφε οταν δεν διαβαζω να γνωριστουμε.. απλα αυτες τις μερες με εχει πιασει η ανασφαλεια μου στο φιλικο κομματι και σκεφτομαι οτι ισως αν βγω νιωσω καπως ασχημα ,γιατι ενα ατομο που θελει να σε γνωρισει ρωταει και πραγματα γυρω απο αυτο το θεμα . Σαν να νιωθω και οτι θα του βγαλω την εικονα του ανθρωπου που εξαρταται απο τους αλλους πχ για να βγει . Σκεφτομουν να του στειλω εγω να βγουμε εφοσον αυτος το προτεινε αρχικα , απλα οσο περνανε οι μερες μου βγαινει η ανασφαλεια και γενικα και πανω σε αυτο το κομματι περι κοινωνικης ζωης και δεν ξερω...