Originally Posted by
Dimaras2011
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα καποιες πληροφοριες/συμβουλες
Ειχα οξυ ψυχωσικο επισοδειο τον νοεμβριο.μπορει να ηταν και πολλα μαζεμενα γιατι αλλες φορες νομιζα οτι οι πραξεις μου ειχαν επιρροη στον κοσμο ας πουμε κατεβαινε η τιμη μετοχης του φυσικου αεριου και νομιζα οτι το εκανα εγω νομιζα οτι θα γινει παγκοσμια οικονομικη κριση και θα υπαρξει μεταφορα πλουτου και θα γινομουν ζαμπλουτος αλλες φορες οταν εβγαινα εξω νομιζα οτι με παρακολουθουν οτι μου δηλητηριαζουν τα τσιγαρα με ηρωινη νομιζα οτι ο κοσμος καιγοταν και πολλα αλλα τρελα...να μην μακρυγωρω εκανα καβγαδες με τους γονεις μου και μια φορα που νομιζα οτι ημουν δαιμονισμενος κουνιομουν περα δωθε και φωναζα τι μου συμβαινει τοτε οι γονεις μου με πηγαν στο νοσοκομειο μετα απο 3 μερες που ημουν αυπνος μιλησα με ψυχιατρους δεν θυμαμαι ακριβως τι τους ελεγα αλλα νοσηλευτικα για 1 μηνα.Τα φαρμακα δεν αργησαν να δρασουν και με κουμπωσαν με ηρεμιστικα και επεσα ξερος μετα στο νοσοκομειο ειχα τα λεγομενα delusions of grandeur οπου νομιζα οτι οι αλλοι ασθενεις κατι εχουν να κανουν με μενα οτι μιλανε για μενα και οτι ημουν ανωτερος απο αυτους.μου πηρε μερικες μερες να καταλαβω που βρισκομαι αλλα το καταλαβα εν τελη.τελος παντων μετα απο ενα μηνα ολες οι παραλογες ιδεες μου ειχαν υποχωρισει και δεν ειχα πια τιποτα ετσι πηρα εξιτηριο.τωρα ομως 5 μηνες μετα δεν απολαμβανω την ζωη εχω παρει βαρος απο τα διαολια που με εχουν δωσει και η αυτοπεποιθηση μου ειναι στα χαμηλοτερα της πριν την ψυχωση απολαμβανα την ζωη εβγαινα εξω με τους φιλους μου περναγαμε ωραια.τωρα δεν απολαμβανω τιποτα και οταν βγαινω εξω νοιωθω περιεργα δεν μπορω να μιλησω με την ιδια ευραδεια οπως πριν και αναρωτιεμαι μηπως περνουσα μανιακο επισοδειο βαριεμαι παρα πολυ την ζωη τωρα ειναι λες και ειμαι 80 χρονων και ειμαι μονο 20 ειχε κανεις παρομοια συμτωματα τωρα παιρνω 10 abilify και εχω σκοπο να το κοψω χωρις να το ξερει ο γιατρος μηπως βρω ανακουφηση ετσι και αλλιως αυτες οι θεραπιες ειναι στο περιπου απτο νοσοκομειο μ ειπαν 6 μηνες ο ψυχιατρος μου θελει παραπανω.λετε αυτην την απαθεια για ζωη να την κανουν τα φαρμακα η ετσι θα ειναι η υπολοιπη ζωη μου??Ευχαριστω εκ των προταιρων και καλως σας βρηκα