Μεγαλη στεναχώρια για πρώην
Είμαι πραγματικα χάλια...
Νιώθω τόσο ηλίθια, τόσο loser...Μόλις εμαθα οτι ο πρωην μου με τον οποιον εχω κολλημα εχει σχεση εδω και καιρο. Ειχα πληγωθει παρα πολυ απο αυτον το καλοκαιρι που με αφησε... Απο τοτε δεν μπορω να τον ξεχασω. Δεν ηταν βασικα σχεση μεγαλη. Απλως βγαιναμε ενα διαστημα. Ξερω οτι ειναι μαλακας και ψευτης και οτι δε μου φερθηκε καλα. Ομως οποιον κι αν γνωριζω μου φαινεται υποδεεστερος του ..εννοω οτι κανεις δεν με ελκυει τοσο, με κανεναν δεν μπορω να νιωσω κατι τοσο εντονο. Ειμαι, λοιπον, εγω στη μιζερια μου ενα χρονο τωρα και ειδικα τους πρωτους μηνες πολλα βραδια εκλαιγα για αυτον. Και τωρα ανακαλυπτω οτι εχει σχεση .. Το ατομο αυτο με ειχε δει πριν δυο βδομαδες και μου ειχε πει να περασω απο το μαγαζι οπου δουλευει και στο τελος με αγκαλιασε και με φιλησε κοντα στο αυτι. Δεν ηταν μια φιλική αγκαλια. Και γενικα μου ειχε στειλει κατι μηνυματα , sexting στην ουσια ,οχι πολυ παλια. Δηλαδη ηταν ηδη με την αλλη οταν μου τα εστειλε. Μεγαλη ιστορια γενικα..Του εστειλα ενα μηνυμα, λοιπον, πανω στη στεναχωρια μου , γιατι δεν ηξερα ακομη οτι εχει σχεση. Μαλλον η κοπελα του το ειδε και επειδη δεν τον εμπιστευεται εγινε χαμος. Μου εστειλε αυτη μηνυμα οτι τωρα ειναι ελευθερος και μπορω να βρεθω αν θελω μαζι του! (σοκ, ουτε καν την ξερω) Και μετα μου εστειλε αυτος και μου ειπε οτι εχει σχεση, την αγαπαει πολυ και δε θελει να την χασει και να μην απαντησω σε ο,τι μου στειλει ..Εγω τα παιξα..εμεινα κοκαλο. Οντως λογικο που δεν τον εμπιστευεται, κανει πολλες βλακειες..Πώς μπορει να λεει οτι την αγαπαει και να κανει αυτα τα πραγματα? Γιατι να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι? Και ειδικα εμενα που με ειχε πληγωσει γιατι με ξαναεβαλε στο τρυπακι αυτο? Ας εκανε παιχνιδι με καποια ασχετη...Και εν πασει περιπτωση, σκεφτομαι οτι αυτος τοσο καιρο καλοπερναει κλπ ενω εγω καιγομαι για αυτον..Και δεν την παλευω πραγματικα! Δεν μπορω να ξανανιωσω τιποτα. Δεν μου εχει τυχει τιποτα καλο. Νιωθω πως αυτος ειναι πιο γαματος απο μενα, γιατι ειναι ωραιος, εχει αυτοπεποιθηση, το εχει με τις κοπελες και δεν ειναι τοσο ευαισθητος οσο εγω ..γι αυτο και μπορει και γκομενιζει..Και δεν μπορω να ξεχασω με τιποτα αυτα που εζησα μαζι του. Εχουν χαραχθει στην μνημη μου και νιωθω αρρωστη.. Δηλαδη παρολο που ειναι εξωφρενικα αυτα που κανει και τα ψεματα που προφανως λεει , εγω οταν τον γνωρισα δεν τα ηξερα ολα αυτα και ειχα νιωσει κατι πολυ εντονο. Και δεν μπορω να το ξεπερασω..Νιωθω εγκλωβισμενη και δεν αντεχω να περιμενω μεχρι να νιωσω καλυτερα! Ειχα ηδη κανει προοδο και μετα εγιναν ολα αυτα με τα μηνυματα, με τη συναντηση, τωρα αυτο..Και με πηγε παλι πισω. Και μου φανηκε τοσο ασχημο το τελευταιο μηνυμα του..Επεμενε οτι την αγαπαει παρα πολυ και δε θελει να την χασει και με παρακαλουσε να μη στειλω τιποτα αλλο..Ποσο ταπεινωτικο για μενα...