Καλησπέρα σας. Είμαι νέος εδώ. Έκανα εγγραφή καθώς χρειάζομαι την γνώμη σας για ένα θέμα που με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Πριν κάποιους μήνες εντελώς τυχαία έτυχε να γνωρίσω μια παντρεμένη όμορφη γυναίκα με την οποία δυστυχώς οδήγησε στο να την ερωτευτώ και να με ερωτευτεί με τα πολλά. Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις αλλά βλεπομαστε κάθε φορά που υπάρχει ευκαιρία. Γνωρίζω ότι έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος με το να μπω σε αυτήν την σχέση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να την αφήσω διότι είναι παντρεμένη και έχει και παιδιά. Ωστόσο την αγαπάω πλεον πολύ και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της και μου φαίνεται τόσο αδύνατο να την αφήσω. Το να χωρίσει από τον άντρα της είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν γίνεται διότι έχουν παιδιά και θα ήταν κακο να χωρίσουν οι γονείς τους. Ωστόσο το χειρότερο μου εμένα είναι ότι ξέρω ότι μοιράζομαι αυτήν την γυναίκα.. και ο λόγος που έκανα εγγραφή σε αυτό το φόρουμ είναι για να σας ρωτήσω το εξής.
Η γυναίκα αυτή έχει άντρα . Και κανει σεξ και με τον άντρα της. Αυτό το κομμάτι εμένα με σκοτώνει. Είναι κάτι που με ενοχλεί παρά πολύ και που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι την αγγίζει εκείνος ο άντρας με κάνει να νιώθω ψυχολογικά απαίσια.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαχειριστω κάτι τέτοιο;
Ξέρω θα πείτε. Ας προσέχες.. ήξερες που έμπλεκες... Η και ακόμα θα με βρείτε θρασύ. Όμως ειλικρινά δεν ειχα σκοπό να μπλέξω σε κάτι τέτοιο και το θεωρώ άτιμο. Το θέμα είναι όμως ότι μερικά πράγματα δεν τα υπολογίζεις και τυχαίνουν πριν καν το καταλάβεις. Αν ήξερα που θα οδηγήσει όλο αυτό δεν θα είχα μπλέξει ποτέ μαζί της όμως τώρα θεωρώ τοσο δύσκολο να την αφήσω γιατί νιώθω πολλά για εκείνην.
Τι μου προτείνετε να κάνω για το προβληματισμό μου ; Σας ευχαριστώ