Γειά σας. Εδώ και 3 περίπου χρόνια διατηρώ σχέση με ένα παιδί το οποίο μένει μόνιμα σε μια πολύ μακρινή περιοχή από την δική μου. Γνωριστήκαμε όταν σπούδαζα στην πόλη του. Εκτός από την απόσταση όμως, η δουλειά του είναι τέτοια που τον αναγκάζει κάθε χρόνο να τρέχει σε άλλο μέρος. Ούτε κ ο ίδιος δεν ξέρει δηλαδή που θα βρεθεί του χρόνου. Οι δικοί μου με πιέζουν και τσακωνομαστε συχνά για το γεγονός ότι πρέπει κι εγώ να βρω δουλειά. Ασφαλώς κ θέλω αλλά όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται ο ένας να ναι στην ανατολή κ ο άλλος στη δύση! Όπως επίσης δε γίνεται κάθε χρόνο να τον ακολουθώ εκεί που θα τον στέλνουν. Τον αγαπάω κ δεν θέλω με τίποτα να τον χασω. Σπάω το κεφάλι μου μπας και βρούμε μια μέση λύση αλλά τίποτα. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να έβρισκα μια εργασία στη δική του πόλη αφού όπου και να τον στείλουν για δουλειά εκεί θα καταλήξει κάποια στιγμή. Και με τα χρόνια θα μαζέψει μόρια για να έρθει πιο κοντά. Έλα όμως που στο συγκεκριμένο μέρος δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου δουλειές. Το έχω ψάξει και αυτό. Συγνώμη αν σας κούρασα. Έχετε να με συμβούλεψετε κάτι; γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω σκάσει.