Δεν θέλει να κάνουμε παιδιά!!
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ αυτό που μου συνέβη και θα ήθελα την βοήθεια σας για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου.
Είχα σχέση με την κοπέλα μου για 3.5 χρονια.3.5 χρονιά μιας πραγματικά όμορφης σχέσης. Σχέση στην οποία κάναμε πολλά πράγματα.
Εγώ είμαι 33 και η κοπέλα μου 36.Αποφασισαμε μετα από 3.5 χρόνια σχέσης να συγκατοικήσουμε. Το πήραμε απόφαση πριν 6 μήνες κα ξεκινήσαμε το ψάξιμο. Μετα από πολύ ψάξιμο βρήκαμε επιτέλους ένα σπιτάκι για να ξεκινήσουμε την ζωή μας.
20 μέρες πριν μπούμε στο σπίτι διαπλιστηκαμε για έναν αστείο λόγο ,πράγμα που μας κράτησε τσακωμένους και χωρίς να μιλάμε για μια εβδομάδα. Μετα από μια εβδομάδα ενώ ήρθαμε σ ‘επικοινωνία ήμασταν και οι 2 κάπως..
Αφού αρχίσαμε να ξαναμιλάμε μου λέει ότι δεν της αρέσει ότι όταν τσακωνόμαστε εγώ κάνω εκρήξεις θυμού. Στα 3.5 χρόνια έχω ξεφύγει κάπου στις 5 φορές. Με το «έχω ξεφύγει» εννοώ ότι ανεβάζω τον τόνο της φωνής μου πάρα πολύ και μπορεί να της μιλήσω απότομα, πράγμα για τ ‘οποίο μετανιώνω αφού ηρεμήσω. Το καταλαβαίνω το ξέρω το πρόβλημα μου και είμαι διαμετρημένος να το λύσω με ψυχοθεραπεία όπως και της είπα.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας αναφέρω πως η κοπέλα μου μετα από μια δύσκολη στιγμή που πέρασε στην αρχή της σχέσης μας, απόλυση από την δουλειά της, άρχισε να εμφανίζει φοβίες. Φοβίες για τα μικρόβια, το αίμα και άλλα..
Αφού αρχίσαμε να ξαναμιλάμε άρχισε να μου λέει πράγματα που 3.5 χρόνια δεν τα είχα ακούσει ποτέ από την ιδιά.
Άρχισε να μου λέει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά. Ότι επειδή έχει προβλήματα ψυχολογικά η ίδια δεν θέλει να τα μεταφέρει στα παιδιά της. Ότι μπορεί να χρειαστεί να πάρει φαρμακευτική αγωγή και δεν θα μπορεί να μείνει έγκυος. Όταν παλιότερα της έλεγα ότι θέλω να γίνει η μαμά των παιδιών μου, της άρεσε και έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Αποφάσισε λοιπόν να μου πει ότι θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουμε και βρω κάποια άλλη γιατί εγώ θέλω να κάνω οικογένεια ενώ αυτή όχι!!
Όπως καταλαβαίνετε έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Είχα επενδύσει πολλά σε αυτή την σχέση.
Αποφάσισα να σας γράψω γιατί δείχνει αμετανόητη και έχει πεισμώσει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!