Καλησπερα. Ειμαι καινουρια εδω. Σκεφτηκα να γραφτω για να μοιραστω το θεμα μου με καποιον περα απο τον εαυτο μου. Ολα αρχισαν πριν 10 μερες. Εκει που ετρωγα ενιωσα ξαφνικα να πνιγομαι κ ξεκινησε ενας τεραστιος πανικος, φοβος και δυσπνοια. Πηγα στο νοσοκομειο και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα. Εκανα βεβαια πολλες εξετασεις, μεχρι κ αξονικη στους πνευμονες κ καρδιογραφημα, υπερηχους κλπ. Και ενω μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα, εχω αυτο το φοβο οτι κατι δεν παει καλα και κανω συνεχεια μαυρες σκεψεις οτι κατι εχω και θα πεθανω. Νιωθω σαν να μη μπορω να παρω βαθια ανασα. Ξερετε, απο αυτες που σε γεμιζουν. Το πιο ασχημο ειναι οτι σταματησα να τρωω. Τρωω ελαχιστα κ μαλακές τροφες λογω φοβου πνιγμου. Πριν λιγο εφαγα ενα κρουασαν και νιωθω οτι μου εχει κολλησει κατι στο λαιμο κ θα πεθανω. Δεν το αντεχω αλλο. Δεν ξερω αν ειναι οντως σωματικο ή ψυχολογικο οπως λενε. Σαν ανθρωπος δεν πιστευω και τοσο στην ψυχοθεραπεια και τα ψυχοσωματικα συμπτωματα. Κοντευω να τρελαθω απο τις σκεψεις και το αγχος. (και την πεινα :( ) Αν καποιος περναει ή εχει περασει ποτε κατι παρομοιο ας μου δωσει μια συμβουλη. Γτ ειμαι ικανη να περασω απο καθε γιατρο που υπαρχει πριν παω σε ψυχιατρο (το οποιο για καποιο λογο αποφευγω :( )