Originally Posted by
Dionisis_k
Καλησπερα. Ειμαι ο διονυσης 27. Θα μπω αμεσως στο θεμα. Ξεκινησα πριν κατι μηνες σχεση με μια κοπελα. Ολα καλα ολα τελεια. Στον καθε ανθρωπο λειτουργει διαφορετικα. Εγω την ερωτευτηκα παρα πολυ, την αγαπησα πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο. Την εβαλα πιο πανω και απο εμενα. Ισως λαθος ισως σωστο δεν με αφορα. Τελος παντων. Ειμαι ανεργος ειναι η αληθεια και ψαχνω πολυ καιρο δουλεια τωρα κ δεν μπορω να βρω. Η κοπελα εχει δουλεια οικογενειακη αρα και πιο καλα οικονομικα. Εχω βεβαια και εγω στην ακρη τα δικα μου. Σε αυτο το διαστημα ναι 4 μηνων εκανα για αυτην πραγματα που δεν ειχα κανει στην προηγουμενη μου σχεση που ηταν 5 χρονια. Πολλα. Σε ολα διπλα της. Εχω περασει κατα καιρους θεματα με τον εαυτο μου οπως καταθλιψη κλπ. Τι εγινε λοιπον: ενιωθα τις τελλευταιες βδομαδες μια πιεση τυπου βρε δουλεια κλπ. Ενω καναμε οραγματα ηθελε και αλλα και της ελεγα οτι δεν μπορω. Ναι με το καταλαβαινε απο την αλλη ενιωθα τρομερη πιεση. Εκανα λοιπον το λαθος να της πω ψεματα οτι και καλα βρηκα δουλεια για να ηρεμησω απο αυτο. Γιατι ολη αυτη η πιεση μου εβγαζε νευρα και στην σχεση μας. Και το καταλαβε και μου ειπε χωριζουμε. Δεν ψανχβ να δω αν ειμαι λαθος η οχι. Στην αρχη που το συζητησαμε μου ειπε οτι εχω δικιο κ το καταλαβαινει. Μετα αλλαξε γνωμη. Παρολα αυτα επειδη την επρηξα σε μυνηματα μαλακια μου ξερω με μπλοκαρς κνστο βαιμπερ κ στο κινητο. Παρολα αυτα της στελνω τωρα 2 μερες μαιλ και μου απανταει. Λιγο καλυτερα οσο περνανε οι μερες. Αλλα λεει οτι δεν αλλαζει γνωμη. Μπορω να κανω κατι;