Ενοχληση στην δεξια πλευρα του λαιμου
Kαλησπερα σας !! Ειμαι 21 χρονών και Πριν το Πασχα ειχα παθει μια αμυγδαλίτιδα η οποια κρατησε περιπου 1 εβδομαδα και μετα ολα καλα.Πριν περιπου μια μιση εβδομαδα ενιωθα τον λαιμο μου ξηρο και μετα απο καποιες μερες η ξυροτητα περασε και εμεινε ενας πονος ( και γενικα αλλα και κατα την καταποση) στην δεξια μου αμυγδαλη χωρις ομως να νιωθω αρρωστη, χωρις να ειναι πρισμενη η να εχει πυον!.. δεν εδωσα σημασια γτ ημουν μια χαρα στην διαθεση( καΘολου πυρετο σε αντιθεση με την αμυγδαλιτιδα που περασα πριν καποιο καιρο οπου ενιωθα πολυ ασχημα) εκανα καποιες γαργαρες αλλα τιποτα...εχει περασει 1 μιση εβδομαδα πηρα στον γιατρο με εξετασε και μου ειπε οτι δεν ειναι ερεθισμενες οι αμυδαλες μου και δεν ξερει γτ χτυπαει εκει. Πιο πολυ ο φαρυγγας ειναι ερεθισμενος αλλα και αυτος οχι κατι ιδιαιτερο..κ απλα μ ειπε να παιρνω καραμελες για τον λαιμο...Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει ν συμβαινει και να ποναω χωρις να φαινεται τιποτα εξωτερικα, και ειδικα μονο στην δεξια μου μερια ....και δεν νομιζω να ειναι ψυχοσωματικο γτ θα ενιωθα κομπο η κατι τετοιο κ οχι πονο....Ολα τα περιεργα σε εμενα συμβαινουν , λιγο δυσκολο αλλα μηπως εχει παθει κανεις κατι παρομοιο;