Originally Posted by
gilm
καλημερα
εδω κ 7,5 μηνες ειμαι σε σχεση με καποια κοπελα χωρισμενη με παιδι κ εγω χωρισμενος στην αρχη ολα καλα αυτο που λενε ερωτας με την πρωτη ματια ,απο την αρχη συζητησαμε τι θελει ο ενας απο τον αλλον απο την αρχη μου ξεκαθαρισε για το παιδι οτι ειναι πρωτεραιοτητα τις λογικο , εγω ειμαι ξεκαθαρος οσο αφορα το κοματι τι νιωθω τη αισθανομαι κ τις το δειχνω , εχω γνωρισει το παιδι της περναμε χρονο ολοι μαζι φυσικα σαν φιλος κτλ προσεχουμε οσο αφορα το κομματι με το παιδι ,τον τελευταιο καιρο γυρω το πασχα μου ειπε οτι μπορει να μου δημιουργει ανασφαλια λογο οτι δεν μπορει να εκφρασει τα συναισθηματα τις το προβλημα ειναι κ δεν μπορω να το χειριστω οτι εκει που θα μου πει οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου κανει ονειρα για μας οτι αρχιζει κ με αγαπαει την επομενη μερα ειναι ψυχρη λες κ δεν θελει να με ακουσει να με δει σαν να μην υπαρχω κ αυτο μπορει ναα γινει μεσα σε λιγες ωρες φοβαμαι οτι υπαρχει κατι αλλο κ επειδη εχει αρχισει κ δενεται το παιδι τις με εμενα δεν ξερει τι να κανει ,δεν γινεται τηην μια μερα να σου λεει εισαι οτι καλυτερο υπαρχει στην ζωη μου κ μακαρι να σε ειχα γνωρισει στην ζωη μου αλλα παραλληλα να ψαχνομαι κ αλλου , εχω προσπαθησει να κανω καποιες κουβεντες σε θεματα ανασφαλιας εμπιστοσυνης αλλα δεν μπορω να κατλαβω γιατι δεν γυριζει να μου πει ξεκαθαρα ξερεις μου τελειωσες κατι κ μου το δειχνει μερικες φορες δεν ξερω πως να το διαχειριστω κ ειμαι πολυ ερωτευμενος με την κοπελα αυτη νιωθω πραγματα προσπαθω ειμαι καθρεπτης σε ολα αλλα σηκωνει τοιχος χωρις να ξερω το λογο