Υπάρχει ηλεκτρονική ψυχιατρική υποστήριξη δωρεάν;
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Φαίδρα και πριν από εναν μήνα έκλεισα τα 15 μου... Μικρή για να ζητάω ψυχιατρική βοήθεια ε;...πριν από 2 χρόνια άρχισα να πέφτω σε αρκετά σοβαρή κατάθλιψη...από τότε έχω κάνει αρκετό κακό στον εαυτό μου...από κοψίματα σε όλο μου το σώμα μέχρι καψίματα δαγκώματα και πολλές ,ΠΟΛΛΕΣ απόπειρες αυτοκτονίας...έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να μιλήσω στους δικούς μου αλλά δεν δέχονται να με καταλάβουν....έφτασα σε σημείο το Σεπτέμβρη του 2018 να κάνω μια απόπειρα η οποία με έστειλε για 2 βδομάδες στο νοσοκομείο και για 2 μηνες σε ένα παιδοψυχιατρειο στην Αθήνα...οι γονείς μου παρόλα αυτά ειρωνεύονταν και ρίχνανε το φταίξιμο σε εμένα ....στο νοσοκομείο με είχαν ρωτήσει εάν ήθελα αλλαγή κηδεμονίας....ενώ από μέσα μου παρακαλαγα να συμβεί σκέφτηκα ότι εάν πω ναι...θα με σκοτώσουν οι δικοί μου...και θα με ειρωνεύονται ξανά...οπότε είπα όχι. Άλλωστε...σκέφτηκα ότι μπορεί να άλλαζε η συμπεριφορά τους εναντίον μου αφού έβγαινα από την κλινική .... μάταια ήλπιζα ....βγήκα και πάλι τα ίδια...μόνο που πλέον όχι μόνο ειρωνεύονται αλλά ολη μου η οικογένεια λέει ότι τα κάνω όλα για προβολές και για να εκβιασω κόσμο (κάτι που δεν ισχύει) ενώ διαγνώστηκα με βιολογική κατάθλιψη και πλέον παίρνω φαρμακευτική αγωγή...τωρα παρακολουθώ μια ψυχίατρο ...στην οποία ζήτησα να μπει εισαγγελέας στην μέση μιας και δεν βρίσκεται αλλιώς λύση...η διαδικασία όμως θα πάρει απίστευτα πολύ καιρό μιας και η ίδια δεν έχει χρόνο για έξτρα ραντεβού με τους γονείς μου...πόσο μάλλον με τους εισαγγελείς...ψάχνω λοιπόν μια πιο άμεση λύση διότι χωρίς να πολυλογω δεν ζω και στην καλύτερη οικογένεια...(χωρίς να έχω εξηγήσει τίποτα για αυτό το θέμα)...μήπως λοιπόν γνωρίζεται που μπορώ να βρω έναν παιδοψυχιατρο ή έναν ψυχίατρο ενηλίκων που να μπορεί να βοηθήσει μέσω κινητού;...οι γονείς μου δεν πρόκειται να με αφήσουν να ζητήσω βοήθεια...είναι ικανοί να με κλείσουν στο δωμάτιο για να μην πάω σε ειδικό με την θέληση μου (η ψυχίατρος που παρακολουθώ είναι υποχρεωτική από το ψυχιατρείο...δεν ήταν επιλογή των γονιών μου) θα αρχίσουν να ειρωνεύονται και να λένε ότι αυτά δεν πιάνουν σε εκείνους κλπ...ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω εσείς στις οικογένειες σας να είστε ευτυχισμένοι !!