Καλησπέρα πρόσφατα είχα ένα reunion με παλιό κόλλημα που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος έγινε τελείως από το πουθενά... Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε αυτό το κόλλημα γνωριστήκαμε στην δουλειά εκείνος προϊστάμενος βέβαια είχε δείξει πολλά σημάδια ενδιαφέροντος μέχρι και να βγούμε και τ λοιπά και εγώ το ίδιο δεν το έκρυψα και ας με πέρναγε και 10 χρόνια δεν προχωρήσαμε ποτέ όμως γτ εγώ συκωθηκα κ έφυγα γ δικούς μ λόγους από την δουλειά που εκείνος δεν είχε σχέση χαθήκαμε από τότε στεναχωρηθηκα γτ μ είχε τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον για 1 χρόνο και δεν μπορούσα ν ξεκολλήσω και ας είχα κάνει και κατι με άλλους είναι αυτό το κόλλημα που πιστεύω όλοι μας το έχουμε πάθει δεν μπορείς ν το διαχειριστεις... Μετά τέλος πάντων τον ξέχασα καθώς πέρασε ο καιρός το είχα πάρει απόφαση ότι πρέπει ν συνεχίσω δεν θ τον ξαναδώ και τον ξεπέρασα κατά κάποιο τρόπο... Πριν 2 μήνες καθως έψαχνα δουλειά είχα βάλει μια ανάρτηση στο ίντερνετ ότι ψάχνω δουλειά χωρίς να φαίνεται το όνομα μου η φώτο απλά τηλέφωνο έβαλα και με πήρε τηλέφωνο χωρίς να το ξέρει ότι είμαι εγώ... Από όσο ξέρω τουλάχιστον γτ δεν ειν δύσκολο μέσω τηλεφώνου να δεις πως ειν ο άλλος έστω από viber φαίνεται άμα βάλεις έναν αριθμό... Αφού έκανε τον έκπληκτο και αυτά μου ζήτησε να γυρίσω πίσω αλλά εγώ εχωντας ήδη βρει κάτι άλλο του έριξα άκυρο αλλά από τότε σκέφτομαι αν έκανα λάθος θα μπορούσα να είχα πάει να μου περάσει ένα μεγάλο αποθυμενο θα άξιζε όμως πρέπει να γυρνάμε στα παλιά επειδή αφήσαμε κάτι στην μέση ενώ δεν το θέλαμε; από άποψη δουλειάς και αποθυμενου με τον συγκεκριμένο μιλάω βέβαια αλλά εγώ έχω την ευκαιρία να ξαναπάω σε αυτόν ακόμα και του χρόνου θα αξίζει όμως η να κάνω την καρδιά μ πέτρα να προχωρήσω γτ υπάρχουν τόσες άλλες ευκαιρίες και γνωριμίες που μπορώ να κάνω;