Originally Posted by
lakospsy
Χαιρετώ τη παρέα!
Ήμουν με μία κοπέλα για σχεδόν 6 μήνες. Τους πρώτους μήνες τα πηγαίναμε πολυ καλά. Τους πρώτους 3 για την ακρίβεια. Μοιραζόμασταν πράγματα, χαλαρώναμε, περνούσαμε όμορφα. Λόγω της προσωπικότητας της και του χαρακτήρα της ένιωσα πράγματα για αυτή πρωτόγνωρα για εμένα. Και όπως μου έλεγε και εκείνη ούτε αυτή είχε ξανανιωσει έτσι για κάποιον, είχαμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε καρμική τη σχέση. Ενώ είχαμε ξεκινήσει χαλαρά χωρίς πιέσεις κλπ, εκείνη εκδηλωνόταν συνεχώς, με έβαλε σπίτι της, με γνώρισε στους φίλους της κλπ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αυτές οι κινήσεις είναι σημαντικές για εκείνη. Με το καιρό δεν μπόρεσα να ελέγξω τα συναισθήματα μου και η συμπεριφορά μου έγινε πιεστική. Που δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ξανά έτσι και ξέρω οτι δεν είναι έτσι. Παρακολουθούσα τα σόσιαλ μίντια της και έβγαζα μόνος μου συμπεράσματα για εκείνη και κάθε φορά με έβγαζε λάθος, πάντα με επιχειρήματα. Εγώ εξακολουθούσα να το κάνω ενώ μου είχε πει εξ αρχής οτι την ενοχλει. Σιγά σιγά και ενώ μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες βρισκόμασταν λιγότερο, μου είπε να πάρω τα ρούχα μου απ το σπίτι της, έβγαινε περισσότερο με τους φίλους της, αλλά παρόλα αυτά όποτε βρισκόμασταν περνούσαμε όπως τις πρώτες μέρες. Πριν ένα μήνα λοιπόν πιεσμένος απο άλλους παράγοντες και όντας και αυτη πιεσμένη απο άλλα επίσης, μου είπε οτι προτιμάει να είναι μόνη της και οτί δεν θέλει να έιναι με έναν άνθρωπο που τη "παρακολουθεί" και αμφιβάλλει συνεχώς. Αυτό συνέβη πριν ένα μήνα. Μέσα σε αυτό το μήνα της έστελνα μηνύματα και απαντούσε, βρεθήκαμε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλα πάλι έκανα αυτό που την ενοχλούσε. Έκανα υποθέσεις και έβγαζα συμπεράσματα. Όταν βρεθήκαμε και μιλήσαμε μου είπε ότι δεν μπορεί να έχει κάτι με έναν τέτοιο άνθρωπο και ότι δεν μπορεί να με εμπιστευτει ξανά γιατί φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο ξανά και ξανά και να προχωρήσω και να κάνω τη ζωή μου, να την αφήσω να ηρεμίσει και να ηρεμίσω και εγώ και ότι για την ώρα νίωθει ασφυκτική πίεση και δεν ξέρει αν μπορεί έστω να κάνουμε παρέα, ίσως σε 2-3 μήνες να σταματήσει να νιώθει αυτή τη πίεση και να επικοινωνήσει αυτή μαζί μου (σύμφωνα με λεγόμενα της). Επίσης ξέρω ότι γνώρισε κάτι άλλο ενδιαφέρον και δεν το αρνήθηκε. Γνώρισα και εγώ αλλά όχι τόσο ενδιαφέρον όμως. Το θέμα είναι ότι νιώθω ότι δεν έκανε τον κύκλο της η "σχέση" και δεν με εμπιστεύεται ξανά λόγω της συμπεριφοράς μου, αλλά γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μου ξέρω ότι δεν είμαι έτσι και δεν μπορώ να τη μεταπείσω και θεωρώ μεγάλο κρίμα που έγινε έτσι και ότι θα μπορούσα να το αλλάξω. Πιστεύετε αξίζει να ασχοληθώ ξανά; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη; Υπάρχει τρόπος να την μεταπείσω ή πέταξε το πουλάκι; Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα καθόλου χρόνο απο τότε που μου είπε να χωρίσουμε και μου το επεσήμανε και εκείνη. Άν εμφανιστώ (και τη θέλω μέχρι τότε) μετά απο ένα διάστημα θα έχει αλλάξει κάτι ή να την αφήσω να επικοινωνήσει αυτή άμα θελήσει; Αυτές οι ερωτήσεις μου δημιουργουνται επειδη όπως μου είχε πει, δεν είχε ξανανιώσει έτσι για κάποιον. Αν δεν το είχε κάνει θα το αποδεχόμουν και θα προχωρούσα, τώρα τρέφω ακόμα κάποιες ελπίδες λόγω αυτου αν και τα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Οποιαδήποτε συμβουλή/ γνώμη θα είναι αρκετά χρήσιμη.
Ευχαριστώ προκαταβολικα.