Originally Posted by
Vakt
Δεν ξέρω πως να περιγράψω την κατάσταση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι κύριος των προβλημάτων μου. Εγώ ευθύνομαι για όλα τα δεινά μου ενεργητικά η παθητικά με έχω οδηγήσει σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο μαύρο μπροστά και πίσω γκρίζο σκούρο.
Το αλκοόλ βοηθάει μόνο προσωρινά και ο νους μου γρήγορα επιστρέφει σε μαύρες σκέψεις καταστροφικές και λάγνες. Λάγνες περισσότερο γι την ελπίδα και την αίσθηση της ανακούφισης που μπορεί να προσφέρουν.
Νιώθω παρίας της ζωής .... πιο μόνος από ποτέ.
Ποιο είναι τελικά το νόημα της ζωής ;
Το έχει βρει κανείς σας ;
Υπάρχει κάποιο νόημα η τελικά ζούμε μονάχα για να πεθάνουμε;
Εσυ που θα έπρεπε να με στηρίζεις με σπρώχνεις περισσότερο προς το σκοτάδι. Το ξέρω ότι κατά βάθος είναι δικό μου το λάθος, το ξέρω ότι ενδεχόμενος εσυ να πονάς περισσότερο αλλά φαντάσου, φαντάσου πως είναι καθημερινά να σε βρίζουν και να σου ρίχνουν ευθύνες για τα πάντα φαντάσου πως είναι καθημερινά να πληρώνεις και να πονάς.
Νιώσε πως νιώθω....... ζητάω καθημερινά, εκλιπαρώ να με καταλάβεις και να με βοηθήσεις να μην...... και εσυ κάθε μέρα με κανείς χειρότερα.
Δεν λέω ότι φταις εσυ, αλλά δικό σου δημιούργημα θα είναι.
Απόλαυσε το..... αυτό που μου δείχνεις είναι ότι το απολαμβάνεις να μου το προκαλείς αυτό. Δεν εξηγείτε αλλιώς το ότι σε προειδοποιώ ότι έχω φτάσει στο γκρεμό και εσυ να με σπρώχνεις σιγά σιγά να πέσω .....