Originally Posted by
Leonardo
GoldenM --> Ετσι λενε, οτι δεν σε ενοχλουν. Ειμαι ατομο που ακουει και εκτελει, δεν ειμαι κανα κακομαθημενο, αλλα ολα με μετρο, ετσι;
Εγω θελω να υπηρετησω κανονικα, να το παλεψω. Θα ειναι ντροπη για εμενα και μετα για τους υπολοιπους που θα λεω οτι δεν
υπηρετησα κτλ. Θα το σκεφτομαι αυριο, μεθαυριο και θα χαιρομαι, θα νιωθω υπερηφανεια για αυτο. Θα αισθανομαι καλα και
και το ηθικο ανεβασμενο και ολα καλα. Οκ, παλια θα πω οτι ειχα θεματακια με κρισεις, αγοραφοβια κτλ, αλλα θα πω, επισης, οτι
θελω να προσπαθησω να υπηρετησω κανονικα, δεν ξερω αν το δεχονται αυτο. Φαρμακα δεν παιρνω, διοτι επιλεγω να τρεχω, να περπαταω κτλ, που εχει εξισου τα ιδια αποτελεσματα με τα φαρμακα. Δεν ξερω και ποιος αλλος ειναι στην ιδια μοιρα με εμενα, ωστε να τον ρωτησω, να δω και αυτος τι θα κανει κτλ...
believeInYourself --> Τασης φυγης, εννοω, οτι οταν με πιανει η κριση, πχ. στην ορκομωσια ή οπουδηποτε αλλου, θελω να φευγω απο εκει και να πηγαινω καπου μονος μου και να καθομαι για να ηρεμησω... Εαν τωρα βρεθω καπου, οπου πρεπει να ειμαστε προσοχη κτλ, οπως ανεφερα και με πιασει, τι κανω... Αυτα θελω να ρωτησω τον γιατρο. Ξερεις, ολα αυτα τα σεναρια που κανω στο μυαλο, πως να τα αντιμετωπιζω ή να τα διαχειριζομαι. Ταση φυγης, ειναι οταν αισθανεσαι καπου "εγκλωβισμενος" και θελεις να τρεξεις να ξεφυγεις. Καπως ετσι, πανω κατω.
Xfactor --> Οχι, γνωριζω. Τα βιωνα καθημερινα, το εψαξα και λιγο στο διαδικτυο και καταλαβα τι εχω. Δεν χρειαζεται να στο επιβεβαιωσει καποιος. Το βιωνεις ο ιδιος, αρα το ξερεις... Εγω, κανονικα, επρεπε να ειχα μπει πριν 3 χρονια περιπου, μολις αποφοιτησα απο τη Σχολη μου. Δηλαδη στα 23-24, αλλα τοτε φοβομουνα να σηκωθω απο το κρεβατι απο τις κρισεις.... Ηταν πολυ σοβαρα η κατασταση μου τοτε.