Με αφορμή την κατάσταση μου, αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά ένα κείμενο σε φόρουμ. Είμαι έγκυος μικρή σε ηλικία, ενήλικη ωστόσο, οι γονείς μου θέλουν να είναι δίπλα μου όπως και ο σύντροφος μου με τον οποίο έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Όμως οι γονείς μου δεν τον συμπαθούν και θέλουν να μας χωρίσουν. Συγκεκριμένα η μητέρα μου έχει δηλώσει στην πεθερά μου ότι θέλει να τον διώξει και έχω φτάσει ετοιμόγεννη με την ζωή μου να γίνεται κόλαση εξαιτίας των γονιών μου. Να σημειωθεί ότι υπάρχει μια κάποια οικονομική εξάρτηση λόγω του νεαρού της ηλικίας μας, όχι όμως σε βαθμό που να μην βγαίνει ο μήνας χωρίς την βοήθεια των γονιών μου. Προσπαθούν συνεχώς να μου επιβάλλουν την παρουσία της μαμάς μου στο σπίτι μου με τη διακαιολογια ότι αν θελουμε να μας στηρίζουν και να μας βοηθήσουν με τα έξοδα της γεννας πρέπει να βάλουν τους όρους τους. Η μαμά μου έχει έρθει σε σημείο να μου φωνάζει πολλές φορές, να λέει ότι θα καλύψει κάποιες ανάγκες αλλά τελικά να μην το κάνει και μάλιστα σήμερα έμαθα ότι κάποιες κινήσεις έγιναν επίτηδες προφανώς για να έρθουμε εγώ και ο Αντρας μου σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω, φοβάμαι πως αν δεν αντιδράσω κάποια στιγμή ο άντρας μου θα απηυδήσει και ότι το σπίτι μου θα χαλάσει