Ερωτική απόρριψη μεσα στον γάμο
Xαίρετε.
Θα ήθελα την γνώμη σας. Ξέρω ότι τα θέματα των σχέσεων καθώς και οι αποφάσεις είναι εντελώς προσωπικά και ποικίλα ανάλογα με τον άνθρωπο την φάση ζωής του κλπ. Θα ήθελα όμως να δω και άλλες απόψεις πάνω στο πρόβλημα μου μήπως και βοηθηθώ στο να το δω στο σωστό του μέγεθος.
Είμαι παντρεμένη 8 χρόνια. 2 παιδιά. 43 ετών εγώ, ο σύζυγος 45. Κακή σεξουαλική ζωή (χωρίς φαντασία ή φαντασιώσεις, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, μικρή συχνότητα) από την γέννηση του πρώτου παιδιού, από 7ετίας. Δεν με ένοιαζε, θεωρούσα ότι έτσι κάπως είναι για όλους, δεν πειράζει, έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε. Ο σύζυγος ζητούσε μια συνεύρεση, τίποτε άλλο, πράγμα που το έκανε ακόμη πιο αγγαρεία. Προ 2ετίας, ο σύζυγος ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα, (την είδε μόνο μια φορά και επί 1 μήνα μιλούσαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γνωστό. Επί 1 έτος αυτός ήταν χάλια, και αποφάσισε να το πει στο τέλος του χρόνου. Μετά από έναν ακόμη χρόνο, ο σύζυγος με απορρίπτει ερωτικά, δεν με βλέπει πια ερωτικά όπως λέει, η σεξουαλική επιθυμία από την μεριά μου είναι στην κορύφωση της, πιθανά και λόγω της απόρριψης, έχει στύση αλλά κάθε φορά που προσπάθησα να κάνω κάτι αυτός δεν συμμετείχε καθόλου. Τελικά τα σταμάτησα όλα γιατί δεν αντέχω την τόση ψυχρότητα. Δεν υπάρχει επίσης συντροφικότητα, άγγιγμα εν γένει, όχι μόνο ερωτικό. Τι θα μπορούσε να κάνει κανείς? Ο σύζυγος επίσης απορρίπτει οποιαδήποτε νύξη μου για ψυχοθεαπεία ζεύγους. Θα ήθελα γνώμες. Ευχαριστώ.