Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Βίκυ και είμαι 24 χρόνων. Μια ζωή θυμάμαι να έχω άγχος. Όμως το αποκορύφωμα ήρθε πριν 9 μήνες περίπου, στα τελειώματα της σχολής και παλεύοντας να πάρω το πτυχίο το άγχος μου ήταν σε έξαρση με αποτέλεσμα να παθαίνω κρίσεις να φωνάζω να θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου. Πήγα σε ψυχολόγο με βοήθησε αλλά μου είπε ότι πρέπει να απευθυνθώ σε ψυχίατρο. Μετά την αποφοίτησή πέρασα μια περίοδο που είχε καταλαγιάσει το άγχος μου. Όλα αυτά μέχρι πριν περίπου ένα μήνα που δόξα το Θεό βρήκα μια δουλειά, μετακόμισα σε μια ξένη πόλη και προσπαθούσα να βρω σπίτι καθώς και να κάνω την αίτηση για το μεταπτυχιακό. Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου το άγχος μου έχει πάει σε άλλο επίπεδο, πλέον πιστεύω ότι ζω σε όνειρο, κάνω κινήσεις μηχανικά, δεν κοιμάμαι καλά, δεν τρώω ή αν φάω αυτό είναι καμιά χαζομάρα, ζαλίζομαι, πλέον δεν ακούω τον εαυτό μου να σκέφτεται είμαι σαν ζόμπι. Το κεφάλι μου πλέον από τη πίεση του άγχους πάει να σπάσει. Δεν ξέρω τι να κάνω θέλω να σταματήσει όλο αυτό, τι μου προτείνετε?