Καλησπέρα και ότι καλύτερο σε όλους!
Αλήθεια, πως την παλεύεις στην δουλειά όταν οι συνάδελφοι σου έχουν σχηματίσει κλικες στις οποίες δεν ανήκεις, στη λένε με το παραμικρό, είναι διπρόσωποι, μπλέκονται στα προσωπικά σου και τονίζουν μανιωδώς λάθη και παραλείψεις σου για να νιώσουν ανώτεροι;;;;
Ααα το κερασάκι στην τούρτα. Είμαι " αναγκασμένη" να κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαστε από αλλη πολη και δεν έχουμε άλλες παρέες άσε που παρεξηγούνται όταν δεν ακολουθείς. Να μην αναφέρω πως κάποιοι στην αρχή το παιζαν φίλοι για να έρθουν κοντά να μάθουν προσωπικά και μετα δεν τους έκανα
Όχι μισό δεν είναι αυτό το κερασάκι στην τούρτα ( αν κάνεις θυμάται πρόσφατο σχετικό ποστ) αλλά το ότι έχω εμπλακεί με συνάδελφο μου σε ας το πούμε ερωτική ιστορία. Α και στη δουλειά όλοι το υποπτεύονται και το κουτσομπολευουν τρελα.
Ξέρω ξέρω η φαση θυμίζει πενταήμερη ωστόσο τελευταία η κατάσταση είναι ανυπόφορη .. οκ είναι κάνα δυο άτομα με τα οποία είμαι κοντά και είναι εντάξει Αλλαααα όλοι οι αλλοι είναι παντού.
Για πείτε πως στο καλό μπαίνουν όρια εδώ;;;;
Πως είσαι λειτουργικός στη δουλειά και πιστός στον εαυτό σου;; Πως ξαναζεις την καθημερινότητα σου όπως την θες;;
Ουφ σκασμενη είμαι.
Ευχαριστώ!!
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο
E-Psychology.gr Mobile App