Παράλογος πόνος & αδιέξοδο .
Ωρα καλή σε όλους ,
Είμαι καινούριος εδώ , μου γεννήθηκε η επιθυμία να μοιραστώ τον πόνο μου σκεπτόμενος μήπως και βγει κάτι καλό από αυτό.
Η ιστορία μου είναι μεγάλη , αλλά για να πω τα σημαντικότερα .
Δεν αντέχω τα ρούχα που φοράω , συγκεκριμένα στον λαιμό , νιώθω φοβερή δυσανεξία και πόνο στον τραπεζοειδή βαθειά μέσα , πόνο στην σπονδυλική στήλη στο ύψος των ώμων ,
και βαθειά στην άκρη των ώμων , ο πόνος φέρνει σύσπαση των μυών & η σύσπαση πόνο μέχρι που δεν μπορώ να σταθώ άλλο όρθιος , όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ακουμπάει το ρούχο επάνω . Μόλις βγάλω το ρούχο ή φορέσω ένα ελαφρύ φανελάκι ο πόνος φεύγει .
Μη πτοηθείς από αυτό το παράξενο αδιέξοδο άρχισα να προσπαθώ να ράψω δικά μου ρούχα ! , ναι , 3 χρόνια προσπάθησα αρχίζοντας από το 0 , με πρώτο σχέδιο τα αυξήσω την κλήση των ώμων στα ρούχα μου ώστε η λαιμόκοψη να ακουμπάει ίσα ίσα & να μην σηκώνει καθόλου από το βάρος του ρούχου ο λαιμός όσο ελάχιστο και εάν είναι αυτό .
Αφού ξήλωνα και έραβα για 3 χρονιά , αφού διαπίστωσα ότι η τελευταία μου ιδέα δεν είχε αποτέλεσμα και μάλλον τα έκανα χειρότερα ο λογισμός μου είπε ότι έτσι θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου κρεβάτι-μαρτύριο-κρεβάτι .
Έτσι άρχισα να ξυπνάω τα βράδια μετά από 2 ώρες ύπνο με ταχυκαρδίες νοιώθοντας ότι η καρδιά μου βρίσκετε μέσα στο κεφάλι μου , σηκωνόμουνα να πάρω λίγο αέρα έξω δεν μπορούσα να σταθώ , έπεφτα πάλι στο κρεβάτι κουνιόμουν πέρα δώθε , σηκωνόμουν , έκλαιγα χτυπώντας τα μπούτια μου και λέγοντας ''τη θα κάνω , τη θα κάνω''. Όποτε έμπαινα στο δωμάτιο που έραβα με έπιανε πανικός .
Έμενα ολόκληρα βράδια ξύπνιος με ταχυκαρδία , σκέψεις όπως ''να μου δόση ο Θεός καρκίνο να πεθάνω γρήγορα'' , και να κρύβομαι σε μέρη που κάνεις δεν πάει και να συμπεριφέρομαι σαν να περιμένω κάτι με αδημονία . Έχασα όλες τις δυνάμεις μου μετά από ένα μηνά , έγινα σκελετός , και έφτασα στο σημείο να μου φαίνεται βουνό να σκουπίσω 5 τετραγωνικά δωμάτιο τρέμοντας σαν μελλοθάνατος .
Εν ολίγοις ζήτησα βοήθεια από ψυχίατρο , παίρνω φάρμακο για μείζονα κατάθλιψη και για διαταραχή γενικευμένου άγχους .
Όταν ανέκτησα δυνάμεις με τα παραπάνω φάρμακα , έπιασα πάλη δουλειά στην ραπτομηχανή , βρήκα τρόπους να μειώσω τους πόνους από άποψη ρουχισμού και χωρίς να φαίνεται καθόλου εξωτερικά , έμαθα να σέβομαι τους ψυχικός πάσχοντας και να τους συμπονώ , έμαθα να ράβω καλά ώστε να εξυπηρετώ και άλλους . . . γέλια . . . πλην όμως δεν έφτασα να μηδενίσω των πόνο και της συσπάσεις άλλα συνεχίζω , υπάρχει λίγο φως στο σκοτάδι που βρίσκομαι .
Διαπίστωσα ότι πολλά πράγματα με αγχώνουν με το παραμικρό και το άγχος αυτό δεν υποχωρεί άπλα ολοένα και κτίζετε , πάρα μόνο όταν απομονωθώ και ηρεμήσω και μαζί με αυτό μειώνετε και το πρόβλημα μου (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) .
Έχετε παιδιά κάτι να με συμβουλέψετε , έχετε ακούσει ποτέ κανέναν να συνθλίβεται από πανιά 0,5 ή 1 κιλού ?
Να έχω κάποιο άλλο ψυχολογικό πρόβλημα που να μην μπορεί ο πολύ κάλος ιατρός μου να διακρίνει ? Είναι δυνατόν κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα να κάνει τέτοια ζημία από την στιγμή που φορώντας ένα φανελάκι μόνο, να μπορώ να κάνω οικοδομικές εργασίες ? , να πάρει η ευχή .
Ευχαριστώ για την υπομονή σας να με ακούσετε , εύχομαι σε όλους υγεία .