Originally Posted by
Falons
Γεια σας. Το ξέρω ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιος διάγνωση, αλλά με βάση την εμπειρία ίσως κάποιος μπορέσει να με διαφωτίσει. Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Τότε άρχισα να έχω μισάωρα, στα οποία η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά και οι σκέψεις μου έτρεχαν από το ένα θέμα στο άλλο. Ξεκίνησαν και οι φάσεις όπου πήγαινα για ύπνο και έπρεπε να περάσουν δύο ώρες με το ρολόι, για να με πάρει ο ύπνος. Μετά στα μισάωρα, άρχισα να είμαι πολύ οξύθυμη και μετά μόλις περνούσαν ήμουν σαν αρνί. Μετά, άρχισα να έχω πολλά νευρολογικά συμπτώματα χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας. Μετά, άρχισα να έχω πολύ έντονες εναλλαγές στη διάθεση. Σαν να είχα πάρει ναρκωτικά, όταν ήμουν πολύ ανεβασμένη και σαν να είχα πάρει ηρεμιστικά όταν ήμουν πολύ κατεβασμένη. Άλλαζα ανά μερικά δευτερόλεπτα ή μερικά λεπτά. Μετά άρχισα να έχω ρόλους. Λες και το ανέβασμα είχε τέσσερις συχνότητες και το κατέβασμα δύο. Μετά άρχισα να χάνομαι. Δηλαδή, να αισθάνομαι ότι είμαι κάποιο άλλο άτομο και να μην αναγνωρίζω το περιβάλλον μου. Στην πορεία, τα άτομα που αισθανόμουν ότι είμαι αυξήθηκαν. Για παράδειγμα, αν νόμιζα ότι με λένε Τζένη και έχω μια συγκεκριμένη εξωτερική εμφάνιση, άλλαζα τη συμπεριφορά μου και φερόμουν διαφορετικά. Αν νόμιζα ότι με λένε Βασίλη και είμαι σχεδόν ενήλικας, πάλι άλλαζα τη συμπεριφορά μου. Μετά αυτά τα πρόσωπα (περισσότερα από αυτά που περιέγραψα) άρχισαν να εμφανίζονται και στον εσωτερικό μου κόσμο.Μετά άρχισα να μην θυμάμαι τι κάνω. Να μη θυμάμαι σημαντικά πράγματα, ανάλογα με το ποιο πρόσωπο (πχ η Τζένη) ενεργεί. Αυτό που περιγράφω μοιάζει με ψύχωση?