ποναω και κλαιω συνεχως...τι να κανω???
παιδια ειμαι σε τραγικη φαση.Γιατι ποναω τοσο πολυ???ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Μου εχει κοπει η ορεξη νερο με το ζορι πινω.Νιωθω φοβο ,απαθεια,στεναχωρια,ανικαν� �τητα.Φοβαμαι ακομα και στο σπιτι .Θελω συνεχεια να κοιμαμαι για να μη καταλαβαινω τιποτα.Οι σκεψεις αυτοκτονιας υπαρχουν αλλα οχι τοσο επιμονες οσο πριν.Νιωθω ασφαλεια μονο μεσα στο σπιτι με τους γονεις μου και με τη κολλητη μου.Θελω συνεχως να τους κανω αγκαλιτσα ειδικα με το μπαμπα μου ο οποιος ειναι σε καθε στιγμη διπλα μου και φοβαμαι συνεχως αν τον παρει οΘεος τωρα εγω τι θα κανω???Γιατι δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα???ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.Εσεις πως ησασταν τις πρωτες μερες ?τι να κανω???Ποναω!!!Δεν αντεχεται τετοια κατασταση.Δεν περιποιουμαι τον ευατο μου, τα μαλλια μου πεφτουν, το δερμα εχει γινει χαλια .Δε μπορω να κουνηθω .Δε ζητω τιποτα μονο αγαπη και προσπαθω να κανω υπομονη αλλα δεν αντεχω.Οι ιδεες γινονται εντονοτερες αισθανομαι ασχημη οσο ποτε και δε θελω να βγαινω και γιαυτο εξω.Νιωθω ολα τα βλεμματα πανω μου οποιος χαμογελασει γελασει με κοιταξει περιεργα νομιζω οτι με βλεπει ασχημη.Δεν αντεχω τη λυπηση ειμαι υπερηφανο ατομο αλλα αφου ετσι νιωθω.Τη μια θελω να κλαψω τοσο πολυ και την αλλη να τα σπασω ολα.ΟΙ γονεις μου το χουν παρει αποφαση οτι ειμαι τρελλη και ετσι θα μαι παντοτε.