den erxetai o pelargos....
Kαλησπέρα,
Σήμερα ανακάλυψα αυτό το site και νιώθω ότι βρήκα κάπου να πιαστώ!
Είμαι 27 χρoνων, ο σύζυγος μου 33 και προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι, εδώ και 2 χρονια. Πριν λίγο καιρό ανακαλύψαμε ότι έχω κάποια προβληματάκια και με τον φυσικό τρόπο δεν γίνεται να μείνω έγκυος.
Δεν φανταζόμουνα ότι θα είχα προβλήματα σύλληψης και όταν το ανακαλύψαμε έπεσα από τα σύννεφα και γκρεμοτσακίστηκα. Αρχικά ένιωσα λύτρωση γιατί βρήκαμε το πρόβλημα αλλα στη συνεχεια άρχισε να με παίρνει από κάτω. Έχω γίνει ψυχολογικά ράκος, γιατί εδώ και 1 χρόνο που το είχα πάρει πιο ζεστά το θέμα \"μωράκι\" είχα τρομερό άγχος κάθε μηνα! Μέχρι και τώρα νομίζω ότι αν θα αδιαθετήσω η όχι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.
Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Θα αρχίσω σε 1 μηνα περίπου τις θεραπείες αλλα Θεέ μου πως θα το ξεπεράσω αυτό το άγχος? Νομίζω ότι θα τρελαθώ.
Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν κάνει καλο στην σχέση με τον σύζυγο μουο οποιος βεβαια με βοηθάει και με υποστηρίζει αλλα είναι κάτι που ξέρω ότι πρέπει να ξεπεράσω μονη μου. Όλοι μου λένε να μην αγχώνομαι και όλα θα πάνε καλά, αλλα νιώθω ότι δεν μπορώ να το βγάλω από το κεφάλι μου. Θα ήθελα στην κυριολεξία να υπήρχε ένα κουμπί να το πατήσω και να μην ξανανιώσω αυτό το βασανιστικό άγχος!
Ξυπνάω τα βραδια και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ, διαφορες σκέψεις για το ποτε θα μείνω έγκυος βασανίζουν το μυαλό μου, νιώθω θα εκραγεί.
Θα μου πείτε είσαι νέα ακόμη έχεις χρονια μπροστά σου αλλα όχι δεν θέλω να ακούσω κάτι τέτοιο.....
Σας ευχάριστω που με ακούσατε και περιμένω σύντομα τις απαντήσεις σας.