μια φορα και ένα καιρό ξεκίνησαν τα ψυχοσωματικά......!!!!!!
τι μου συμβαίνει? ξύπνησα με παράλυτο χέρι για 1 λεπτό δεν μπορούσα να κουνήσω το δεξί μου χέρι..... νιώθω μια ενόχληση στο δεξί χέρι-πόδι... σαν μούδιασμα-τράβηγμα δεν μπορώ να το εξηγήσω.. επίσης είχα και αστάθεια σήμερα και όπως περπάταγα πήρα και την καρεκλα βόλτα μαζί μου... όπου να ναι πάταγα...έχω επίσης κάτι δυνατές σουβλιές στο κρανίο.. μαζί με έντονες ζαλάδες..... όλοι μου λένε ψυχοσωματικά είναι αυτά.... και πως εξηγείται ότι δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου? να σημειώσω ότι περνώ 0.25mg xanax μια φορα την ημερα.... εδω και 2 χρονια.. με συμβουλη γιατρου οχι απο μονος μου.... μεχρι 0.25 μονο οχι παραπανω... φυσικά μου έχει γίνει φοβια ότι έχω κάτι σοβαρό.. και ότι θα πάθω εγκεφαλικό... to xanax δεν κανει τιποτα γιαυτο το προβλημα.... το χερι μου το νιοθω πολυ βαρη λες και θα παραλυσει τελιος... και στο ποδι νιοθω πονο φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να παω νοσοκομειο.... θα παω σε καποιον νευρολογο αν και ξερω οτι θα μου πει να μην ανχονομαι..... κλασσικα...... αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι χαλαρος δεν εχω ανχος... απλα εχω αυτα τα συμτοματα...