Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω!!!
Καλησπερα
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε τετοιοω χωρο. Ο λογος ειναι οτι ειμαι πραγματικα μπερδεμενος και εγκλωβισμενος συναισθηματικα σε μια σχεση που το μονο που μου δινει χαρα βασικα ειναι το σεξ πρωτιστως και δευτερευοντως το ενδιαφερον και η τρυφεροτητα της συντροφου μου. Ειμαι 41 ετωμ, τα εχω με μια κοπελα 36 απο αποσταση εδω και 2 χροναι περιπου, η αποσταση ειναι κοντινη, γυρω στο μιασαωρο και κατι με αμαξι. Συνηθως εχει δουλεια και στη πολη που μενω 2 φορες την εβδομαδα αλλα ως επι το πλειστον βρισκομαστε το ΠΣΚ κιγω δουλειας εκατερωθεν. Ολα πηγαινανα καλα στο πρωτο οχταμηνο της σχεσης. Σε ολους τους τομεις. Ξεχασα να να αναφερω οτι την γνωρισα οταν βγηκε απο τη δευτερη σχεση της ζωης της, που ηταν 17 χρονια!!! Μετα το οχταμηνο, και με καποιες αφορμες που ελαβα, εκανα κατι που ειχα ξανακανει μια φορα στο παρελθον. Εψαξα το FB της, τον υπολογιστη της και to viber. Αυτα ποθ βρηκα με αφησαν αφωνο!!!!!!!
Με συγκεκριμενους 2 συναδελφους της απο αλλες πολεις της χωρας ειχε συνομιλιες στο μεσεντζερ που της λεγανε διαφορα, αυτην δε τα ενθαρρυνε απο τις απαντησεις της αλλα απαντουσε με γελακια και απαντησει του τυπου " σταματα κτλ". Ο ενας παντρεμενος με παιδι, ηθελε να την πηδηξει, την καλουσε σε διαφορα μερη που πηγαινε και ο αλλος της ελεγε να του δειξει το βρακι της και κατι τετοια. Επισης καθημερινες συνομιλιες και μηνυματα με αγκαλιτσες και φιλακια με τον πρωην της, με τον οποιο ξεχασα να αναφερω οτι διατηρουνε γραφειο μαζι στη πολη που μενω εγω και οχι στην π[ολη της. Με εχει διαβεβαιωσει οτι ειναι απλα φιλοι και δε τρεχει κατι μεταξυ τους.
Ενω με εχει συστησει στους γονεις της και στην οικογενεια της σε αυτους οπως και στον πρωην της αρνουταν την υπαρξη μου και στο FB το παιζει ελευθερη. Δε θελει να φαινομαστε σε φωτο μαζι, να ταγκατιζομαστε και γενικοτυερα δε θελει να δειχνει οτι ειναι με καποιον on line. Ενω στη κοινωνιθκη μας ζωη ολοι ξερουν οτι ειμαστε μαζι. Για πολυ καιρο απεκρυπτε και στον πρωην της τη σχεση μας.
Οταν την αντιμετωπισα για ολα αυτα και της ειπα οτι ειναι απαραδεκτα και καθιστουν diadikytako kerato, μου απαντησε οτι δεν εχει κανει τιποτα μαζι τους, και οτι επειδη εχει δουλειες που συνεργαζονται αν φανει οτι εχει γκομενο θα τσιν ισουν αυτοι, χρσηιμοποιει κατα καποιο τροπο και την εμφανιση της για να κανει και τη δουτλεια της. Σημειωτεον ειναι παραπολυ ομορφη κοπελα.Γενικοτερα εχει μια λογικη η οποια ειναι πολυ διαφοροποιημενη απο τον μεσο κοινο λογικο νου.
Με ενοχλει που επειτρεπει σχολια απο αντρες φιλους της στο FB, ξερω οτι συνομιλει με πολλους οταν δεν ειμαστε μαζι εκ των πραγματων γιατι σας ειπα βρισκομαστε μονο ΠΣΚ. Αυτη η καστασταση με τρελλαινει παρολο που σεξουαλικα δεν εχουμε θεμα, περναμε καλα μαζι, κανουμε πραγματα, αλλα οταν φτανει η φαση στα social media ειναι πολυ κρυφη, εχει αλλαξει κωδικους πλεον και γινεται αλλος ανθρωπος. Εχει πολλες φωτο που τις αλλαζεςι συχνα πυκνα, ειναι φιλαρεσκη οπως καθε γυναιακ, υποψιαζομαι οτι ειναι και ναρκισσος διοτι εχω παρατηρησει μια ελλειψη ενσυναισθησησς σε πολα θεματ. Την απασχολει πολυ η δουλεια της σε σημειο εξωφρενικο, δεν εκφραζει συναισθηματα και τρυφεροτητα απο μακρυα, τηλεφωνικα εννοω. Επισης δεν εκφραζει ιδιαιυερη θεληση να βρεθουμε διακαως, ως επι το πλειστον εγω προτεινω, καπιοιες φορες και αυτη.Την εχω πιασει να μου λεει ψεμματα καποιες φορες με φαιδρες δικαιολογιες επισης.
Για να μην κουραζω αλλο, εγω ειμαι ερωτευμενος μαζι της και την αγαπω, της εξηγησαα τι με ενοχλει αλλα επειδη δε πιστευει οτι κανει κατι κακο δε διατιθεται να κανει κατι. Σημειωτεον εχουμε χωρισει και τα χουμε ξαναβρει 4-5 φορες. Απο τη πλευρα μου παντα ο χωρισμος επειδη καποιες φορες νιωθω τοσο μαλακας που δε το αντεχω.
Ειμαι σε αδιεξοδο, πηγα σε ψυχολογο, δε βοηθηκα μαλλον επειδη δε θελω να βοηθηθω. Οσες σχεσεις ειχα στη ζωη μου ξεκολλησα οταν με προσβαλλανε η οταν με χωρισανε. Χωριζουμε και μου λειπει φρικτα, Εχω δοκιμασει τα παντα, αδιαφορια, να την κανω να ζηλεψει κτλ κτλ, δεν πτοειται και δεν φανερωνει κανενα συναισθημα ενοχλησης ζηλιας η δυσαρεσκειας. Τσατιζεται μονο παντα οταν μιλαω για αυτους και μου λεει οτι τη κανω νια νιωθει *******, φτηνη και αχρηστη.
Εγω εχω μαθει στη ζωη μου πως οταν αγαπας καποιον προσπαθεις να βελτιωσεις η και να αλλαξεις αυτα που τον στεναχωρουν. Αυτο προσπαθω να κανω τουλαχιστο παντα.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας