Originally Posted by
tzimani
Χαιρετώ το φόρουμ.
Κάτι που με απασχολεί είναι το ποσό ώριμος τελικά είμαι. Είμαι 35 χρόνων πλέον και άντρας αλλά βλέπω τη διαφορά πολλές με συνομηλίκους και ακόμα και αρκετά μικρότερους. Δεν έχω πάρει ακόμα την ζωή στα χέρια μου. Μετά τη φοιτητική ζωή στην Αθηνά επέστρεψα στο πατρικό όπου και παρέμεινα μέχρι σήμερα εκτός από έναν χρόνο που έμεινα στην Αμερική από όπου έφυγα λόγω ανασφάλειας να πατήσω στα δικά μου πόδια.
Ίσως η ηλικία μου με έχει γεμίσει φοβίες γιατί μικρότερος δεν ένιωθα από τέτοια. Ίσως πέρασα απλά μια φάση γιατί μετά από κάποιες συνεντεύξεις για δουλειά όπου δέχτηκα αρνητικά σχόλια για την ηλικία και έλλειψη έμπειριας με πήρε πολύ από κάτω και είχα πάθει φοβία ακόμα και για την ίδια την επιβίωση μου.
Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα καμία φορά σκέφτομαι ανώριμα. Ζηλεύω τους φίλους μου, θέλω να βάλω βόλτες,β ονειρεύομαι να αγοράζω γρήγορα αυτοκίνητα, δεν προσέχω τι τρώω, είμαι άνεργος, παίζω παιχνίδια στο PC, βγαίνω βόλτες για περπάτημα που κρατάνε ώρες, θέλω να γίνω fit. Όλα αυτά δεν συνάδουν με την εικόνα ενός νέου που είναι μορφωμένος, που θα έπρεπε να είναι παντρεμένος ή τουλάχιστον να οδεύει προς γάμο. Εγώ είμαι χωρίς σχέση εδώ και χρόνια και έμαθα μόνος μου. Φοβάμαι γιατί νιώθω όντος για πρώτη φορά την ηλικία μου προχωρημένη και θέλω να αποβάλλω την ανωριμότητα ή τα ανώριμα στοιχεία μου.
Ξέρω ότι βρίσκομαι στο υποφορουμ των διαταραχών προσωπικότητας και ίσως είναι ακραίο να πω ότι πάσχω από διαταραχή ανώριμης προσωπικότητας και σίγουρα κανείς εδώ μέσα δεν μπορεί να κάνει διάγνωση αλλά θέλω και από πάνω μου να το βγάλω και αν μη τι άλλο να το κουβεντιάσω.
Να προσθέσω πως επειδή μικρός ήμουν πολύ μαζεμένος αλλά και μελετηρός, στην πορεία, τότε που θα έπρεπε να αναζητώ εργασία εγώ ξεσπασα και το έριξα στο γυμναστήριο, τα γκομενισματα και την μελέτη κιθάρας. Φίλοι μου μου λένε ότι υποβιβασα τον εαυτό μου και συμφωνώ. Έχω τελειώσει καλή σχολή που είχε προοπτικές.
Μήπως είμαστε άντρες αλλά ενδόμυχα είμαστε αγόρια??